-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar aklımda bi proje var fakat güvenlik önem arz edeceği için sistem giriş sırasında giriş yapan bilgisayarın değiştirelemicek bir koduna ihtiyacım var arıyorum fakat bulamıyorum. türkiyede ipler sabit olmadığı için ip bazlı yapmak istemiyorum. şöyle ki örneğin php kodu ile alabileceğimiz atıyorum bilgisayarın işlemci ürün kodu vs. gibi bu mümkün müdür. mümkün ise hangi kod ile çağırabilirim. eğer bilgisayardan gelen veri ile o kod daha önce giriş yapmış ise giriş izni verecek değilse eğer kayıt için başvuru yapmasını isticek bilmiyorum anlatabildim mi karışık gelmiş olabilir.
favoridus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bence güvenliği böyle sağlıyamazsınız. Siteniz ne ile ilgili olucak bilmiyorum ama mobilden girmek isterlerse ne olucak?
İp li olanını kontör bayim yapiyor çok sinir oluyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mobileden girilebilecek bir durum yok. özel bilgiler yer alacak sitede veriler kullanıcılar tarafından girilecek vs. benim için önemli olan girmesini izin verdiğim pc ler şifreleriyle giriş yapabilsinler. onun dışında hiç bir bilgisayar giriş yapamasın.
favoridus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şöyle yapabilirsin girilecek bilgisayara uzun süreli bir çerez ata ondan sonra giriş panelinin çıkmas için çerezinin olup olmamasını veya çerezin bilgisayara uygunluğunu kontrol etsin.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özel bir giriş formu, giriş için kullanıcı adı ve şifre oluşturup, sadece girmesini istediğiniz kişilere bu kullanıcı adı ve şifreyi verseniz daha mantıklı olmaz mı ?
Sonuçta sadece şifreyi bilenler girecek. Cpanel'den oluşturabilirsiniz böyle bir şifreyi de. Heyecan aramaya gerek yok sonuçta. :)
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
ob_start();
system('ipconfig /all');
$buffContent=ob_get_contents();
ob_clean();
$searchtxt = "Physical Address"; //Linux ise -> "Physical"
$pmac = strpos($buffContent, $searchtxt);
$mac = substr($buffContent,($pmac+36),17);
print("MAC Adresiniz: ".$mac); // MAC Adresiniz: 00-40-D0-C9-48-C7
?>
PHP ile MAC adresini alabilirsin, alıntıdır. Bu arada bu scriptin çalıştığını sunucunun mac adresini alıyormuş ama birinin işine yarar belki bulunsun :)
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam tam olarak istedigim su guvenlik acisindan verilen sifrenin ya sadece tek bilgisayarla girebilmesi gerek birde su var diyelim baska pc den giriyor ise de bankalarin kullandigi sistemden biraz daha farkli olacak. yani bana lazim olan bilgisayarin degismiyecek bir kodu. yada ne bileyim internetle alakali da olabilir. ne yaparsan yap bilgisayarda yada ne bileyim mobilde olsa iyi olur degismeyecek cihaza ait kod.
favoridus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O cihaz için cookie oluşturup içine bir key kodu girersiniz. Daha sonra mysqle bu keyi insert edersiniz. Bu kullanıcı tekrar erismeye çalıştığı zaman cookieyi aratip hangi hesap ile ilişkili diye bakarsınız. Böylece girişine izin verirsiniz. Facebookta buna benzer bir uygulama var. Ama unutmayın cookie bilgisayardan silirse giriş yapamaz hesap askıda kalır.
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Yada sadece statik IP lerin girişine izin vereceksin haber ajansları gibi :)
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT