-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba, arka plana hareketli bir görüntü koymak istiyorum. Bunu başta video ile denedim fakat sunucuyu zorlamamak adına videoyu Youtube embed kodu ile yerleştirdim bu şekilde yapınca da Youtube logosu ekranda beliriyor ufakta olsa bu bir sorun. Javascript ile denedim ama bu seferde arka plan kasıyormuş gibi gözüküyor. Bu duruma nasıl bir çözüm bulabiliriz? Farklı bir çözüm yolu bilmiyorsanız videoyu yükleyebileceğim ve embed koduyla rahatça reklamsız olarak arka plana yerleştirebileceğim bir site varsa söyleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler ama tam olarak bu değil. Amaç ziyaretçiye video izletmek değil de, arka planda şık bir görüntü oluşturmak diyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ne farkı varki kullanım bakımından onu anlamadım. Sonuçda arkaya video koymak istiyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Oynat/durdur paneli, Youtube logosu gibi video dışında ki şeylerin gözükmemesi gerekiyor. Google'da embed kodu ile eklenen Youtube videolarında logo kaldırılamıyormuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben anlatamadım heralde demek istediğimi. Aslında tamda istediğiniz şeyi verdim ama neyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Demo sayfası açıldığında otomatik olarak oynatılan görüntü benim tam istediğim şey evet ama ben aynı şekilde sunucuya videoyu yükleyemiyorum boyut açısından sorun oluşuyor. Bu yüzden alternatif yükleyebileceğim bir site veya başka bir çözüm arıyorum.