-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Developer | Creative Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar Arkadaşlar;
Bildiğiniz üzere HTML - CSS ile oluşturulmuş Web Sitelerinde -PHP bilmeyenler için - "İletişim Formu" konusu her zaman problem olmuştur.
Bu problemi " jotform, 123FormBuilder, formspree.io " gibi platformlarla çözüyorduk fakat bu platformlar; ya kendi reklamlarını da formlara ekliyorlar ya mail gönderirken alırken onay falan isteyip bir şekilde kendi sitelerine yönlendiriyorlar yada ücretliler...
Ayrıca az da olsa anlayanlar için PHPMailer ile smtp mail gönderme işlemleri var ama internette bizi sonuca ulaştıracak, aha budur diyebileceğimiz bir bir kaynak yok. Youtube'daki bu konuyla ilgili tüm videoların altında "hocam ben beceremedim yardım edebilirmisiniz?" tarzında yorumlar var :) [ İşte bu beceremeyenler için bu yazdıklarım. ]
Bu konuyu PHP forum sayfasına açmamın sebebi açık ve net bir şekilde şu;
Yok mu Türkiye'nin en güzel forumlarından biri olan wmaraci.com'da; "Eyy frontend'ci kardeşler, İletişim Formu Problemini kolaylıkla ve anlayabileceğiniz biçimde bu şekilde çözersiniz!" diyecek bir babayiğit PHP'ci? :)
Saygılar, selamlar...:)
mesutyilmaz.net
YORci
yorci.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Arkaplan Yazılım
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Çok uzun yazmışsınız, problemin odak noktası dağılmış. Amacınız mail göndermek ve bunu nasıl yaparım diye mi soruyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlatmak istediğimi ancak bu şekilde açıklayabildim.
Bu konuda herkese ilaç olacak bi çözüm çıkar diye umuyorum.
Ben çoktandır ücretli jotform kullanıcısıyım, istediğim bişey yok, yine de teşekkür ederim. :)
mesutyilmaz.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
post ettiğin veriyi işleyecek imkanın yoksa, sana dünyanın en iyi sistemini yapsam ne olacak ?
yok eğer var sa, neyin yaygarası bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana iyi yada kötü sistem yapma güzel kardeşim, herkesin faydalanması için bu yaygara.
Herkese faydan olacaksa sen de bir yaygara kopar, teşekkür edelim hep beraber.
mesutyilmaz.net
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Phpmailer github sayfasında zaten anlatıyor nasıl yapıldığını hemde çok detaylı. Okurken translate yapsanız kafi diye düşünüyorum. Geçenlerde özel mesaj atan bir arkadaşımıza hazırlamıştım. Bulursam atarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Neden bu kadar politik anlatmışsınız anlam veremedim. Bende Front-End geliştiriciyim ve arkadaşların dediği gibi araştırarak istediğim formu oluşturabiliyorum. Zaten bir kaynağa da pek ihtiyaç yok, PhpMaillerı indirdiğiniz de kaynağına göz atmanız neyin ne olduğunu anlamanıza yetiyor ve artıyorda. Başlangıç düzeyinde dil her hangi bir fonksiyonel dil tecrübesi olan arkadaş dahi PhpMaillerı rahatça kullanabilir.
sefacandemir.com.tr