-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle merhaba biraz kendimden bahçedeyim Bilgisayar Programcılığı Öğrencisiyim Yaklaşık 2-3 haftadır php üzerine yoğunlaştım (YouTube Dersleri Üzerine) kendimi geliştirmek için bazı freelance sitelerine üye oldum ve bir kişi bana CV template kullanarak kişisel bir Web sitesi yapmamı teklif etti.(Admin Paneli Dahil) amma velakin ben işi yetiştiremem , elime yüzüme bulaştırım korkusuyla reddettim. Benim düşüncem biraz daha kendimi geliştirdikten sonra işe koyulmak. Sizce yanlış yoldamıyım ? Yorumlarınız bekliyorum teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
İşleri batıra batıra öğreneceksin bence kabul etmeliydin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
"Ben de bu yolları gide gele göreceğim, yok ki bi' bildiğim".
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Korkusuz ol. Bende bazi islere bilmeden giriyorum ama bu yeni bi seyler ogrenmeme yardimci oluyo.
Not: Ingilizce klavye icin uzgunum.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben ilk işimi aldığımda htmle yeni başlamıştım. Sırf iş aldım diye htmli bitirmek zorunda kaldım. Çoğu yeri bilmiyordum hepsini sora sora öğrendim.Hatta responsive kodlamıştım zamanında. 1400tl almıştım :) Sorumluluk almadan işe girmeden kazanç sağlamadan işine ısınamazsın diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bilgin yoksa batırma ihtimalin çok yüksek
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
İş yapacak kadar kendini yeterli görmüyorsan, bulaşmaman en doğrusu olmuş. İşi teslim edemesen hem özgüvenin kırılabilirdi hem de karşı tarafı mağdur edebilirdin. Kendini geliştirmek için özgün projeler geliştirmeni öneririm, hem hayal gücünü hem de becerilerini bu şekilde geliştirebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim-Web-Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bir iki domain satın al. hosting ile birlikte. kendine tema tarzı işler yap. ekonomik değeri olması gerekmiyor. kendine ait hazır şablonların olmalı üstüne istenilen şeyleri de yapabilirsin. ama kervan yolda düzelmez. emin olmadığın işlere girme. hazırlıklı olmadığın işlere girme. kendi domainlerinde tecrübe etmediğin şeyleri hemen kabul etme. başka yazılımcılardan destek almak zorunda kalacağını düşün. gelen işin bir veya birkaç kısmı başka yazılımcı tarafından yapılması gerekiyorsa teklifini ona göre ver. mutlu olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben kodlama işlerini bilmem ama fikrimi soylemek istiyorum. Ben olsam kabul ederdim ama düşük bir ücret karşılığında veya ücretsiz bir sekilde. Sonuçta adamı parasıyla mağdur etme gibi bir durum olabilir. Yinede senin için bir tecrübe olurdu ilerdeki işler için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilmiyorsan tabiiki iş almayıp karşı tarafı mahçup etmeyeceksin. Bu senin dayandığın en temel kural olmalı.
Ama yakın çevrende nazının geçtiği kişilere düşük maliyetde işler yaparak hem çevrene fayda sağlamış olursun, hemde tecrube kazanıp işi öğrenmiş olursun.
Ücretsiz Web Uygulamalar, Scriptler www.webkartali.com 'da..