-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Reklam-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle S.A. İddaa Tahmin Sitem için oranları çeken bir bot yazdım PHP ile. Girdiğim sitenin anasayfasında oranları çekiyor ancak ana sayfada onchange() ile değişen iki yer var. Bunlardan birisi tarihlerde hepsini getirmesini ve tarihe göre sırala option kutularına göre veri getirtme yöntemi nasıldır.? Bu konuda yardıma ihtiyacım var? Hangi yol ile çekilen sitenin verilerini ayarlayabilirim. Ajax ile sayfa yenilemeden ve herhangi bir link değişimi olmaksızın site veriyi getiriyor. Bu ayarları kendi botumda nasıl getirtirim.
Dünya Koca bir YALAN.. İnanmak isteyene..!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Json üzerinden çekin. Json uzerinde sort_date=2019-10-12 şeklinde get ekleniyor. Bu get ile curl ile bağlantı kurduğunuz link yapısını dinamik yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Reklam-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
carasar json üzerinden iddaanın kendi json verileri her oranı vermiyor o yüzden bu yola girdim. denedim jsonu ama piyasada bazı oranları veriyor. bet radar ise paralı satıyor. O yüzden bi çözüm yolu arıyorum. Esasen tüm oranları çekiyorum ama dediğim gibi sadece ana sayfanın default değerlerinde.. İlgin için teşekkür ederim.
Dünya Koca bir YALAN.. İnanmak isteyene..!