-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
sameet35 hocam yapmak istediğiniz tam olarak nedir anlayamadım da. Resim seçilmeyecekse file demenize gerek yok. hidden deyip alabilirsiniz ordaki resmi.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
sameet35 anladım hocam. Ben hiç kullanmadım öyle bişey bi araştırayım ben de. Ama y sitesine veri gönderiyorsunuz ya hocam. Javascript ile input file olan type ı text yapsanız o şekilde deneseniz belki öyle çözebilirisniz.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YAZILIM + MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:D hocam site merak edilecek bişey değil.
türkiyede hizmet veren bir klima markanın teknik servis takip yazılımına ben kendi programımdan veri göndermek istiyorum. aslında olay bu.
benim teknik servis programını kullanan müşterilerim eğer o markanın sıfır montajına giderlerse benim yazılım içinden tek tuş ile o markanın form girişi sayfasına verileri otomatik göndermek istiyoruz. ama tek takıldığım yer o montaj foto larının yüklenmesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
y.com sitesinin form değerlerini nasıl yakalayıp işlediğini biliyor musunuz peki? Direkt formdan mı yüklüyor, javascript ile mi yüklüyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YAZILIM + MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şöyle hocam. y.com sitesine ben veri gönderdiğimde post dan gelen verileri ilgili input alanlarının value kısımlarına yazdırması için varolan sayfayı güncellettireceğim o firmaya.
ama bunu yaptırmadan önce benim bu resim olayını çözmem lazım ki onu da yaptırayım. yani ben testimi başarı ile yaptığım da
y.com da sayfa düzenlemesi yaptıracağım