-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci ve İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben instagram ile denemeler yapmama karşın hiç bir zaman istediğim sonuca ulaşamadım. 1 buçuk yıldır deniyorum.
Örneğin şu internet sitesi
https://gramho.com/following/ugur2nd
Bu sitede benim takip ettiğim insanlar listeleniyor. Bu site bunu nasıl yapmış? Ben neden yapamıyorum?
Gerek YouTube gerek Google gerekte Stackoverflow'a yazıp araştırıp sorsam dahi bir türlü çözemiyorum. Olmuyor. Ben de çalışmıyor kodlar.
Ne İstiyorum?
- Takip ettiklerimi listelemek
- Takipçileri listelemek
Beğenme ve resim/video paylaştırmasa bile olur. Ben sadece bu ikisini istiyorum.
Denediğim Teknolojiler
Instagram Graph API için çözüm önerilerinize açığım.
Teşekkürler.
Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Weismann21 adlı üyeden alıntı
$user="alinitydivine";
$data=file_get_contents("https://www.instagram.com/".$user."?__a=1");
$js=json_decode($data,true);
print_r($js);
?>
Kişiye yönelik direk verileri dönderiyor
Yazınız için teşekkür ederim. Bu sistemi biliyorum ama burada ben bundan bahsetmiyorum. Lütfen dikkatli okuyun, ne diyorum?
Takip ettiklerim ve takipçilerimin listesi.
Bu verilerle anca bu olur. =>
https://girisimzel.com/arac/rss/instagram/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne dediğimi neden kimse okumuyor!?
Instagram API mi diyorum? Hayır. Instagram Graph API, biride şu GRAPH ne alaka diye araştırsa harika olabilirmiş. Token işlemleri instagram ile giriş yapma gibi şeyler çalışıyor. Ben bizzat denedim. Huh çıldıracağım yahu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İnstagram bildiğimiz gibi Facebook bünyesi altındadır. Fakat İnstagram Graph Api Facebook’daki buisness sayfaları için kullanılmaktadır. Örneğin Facebook da satış yaptığımız bir Apikütüphanesi sayfamız var, aynı zamanda İnstagram’da da Api kütüphanesi adında bir hesabımız var ikisinide ortak yönetmek istiyoruz. Bu iki hesabı birbiriyle eşleştirerek hem facebook sayfamızı hemde instagram hesabımızı yönetmemizi sağlayan yapı haline getirilmiş.
İnstagram developer api’ sinden farklı olarak Facebook ile giriş yapıyoruz ve giriş yaptığımız hesabın bağlı olduğu instagram hesabındaki bilgileri bu şekilde erişiyoruz. Bu durumda normal satıcı olamayan bir kullanıcının buisness sayfası ve bu sayfayla ilişkilendirdiği bir İnstagram hesabı olamadığı için doğal olarak Facebook Graph Api üzerinden İnstagram hesabına erişim sağlayamıyor.
Alıntıdır...
Ek olarak : Eğer instagram veya facebookla ilintili bir uygulamanız yok ise bildiğim kadarıyla apiye izinde yok. Bu nedenle smm sektörüyle uğraşanlarında oto sistemlei patladı ama uygulaması olanlar kurtardı diyebilirim. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.