-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Evet arkadaşlar soruların cevaplarını bekliyorum. ionCube, bir çok kişi tarafından kullanılıyor fakat Google da ionCube decoder diye aradığımızda bir sürü video ve program linki buluyoruz. Hiçbirini denemedim fakat sizce güvenli mi?
Birde Zend diye bir şey var. Yorumlarınızda onun hakkında bildiklerinizi de yazın,
İyi weblemeler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
En fazla beş dakkalık uğraştırır Decode etmek. Fazlasıyla güvensiz hocam. en güzeli kendi mantiğinla yapacağın şifreleme yönteminiz. bir uygulama çok kullanılıyorsa onu cracklemek ve çözmek o kadar kolay olur
Ek Olarak: En fazla beş dakkalık uğraştırır Decode etmek. Fazlasıyla güvensiz hocam. en güzeli kendi mantiğinla yapacağın şifreleme yönteminiz. bir uygulama çok kullanılıyorsa onu cracklemek ve çözmek o kadar kolay olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Yıllar önce kullanmış olduğum lisanslı yazılım Zend ile şifrelenmişti. Bir süre sonra versiyon güncellemeleri geldi. Zend + IonCube olarak. Tabi sistemde Zend vardı sadece. Zend algoritma yapısının bir süre sonra rahat kırıldığını öğrendi insanımız. Sistemlerde her ne kadar Zend varsada, IonCube kurmak zorunda kaldık. Çünkü yazılım Zend desteğini kesti.
O günlerde nasıl bir algoritma çok başarılı olur diye baya düşünmüştüm. Gun gelir IonCube de kırılır demiştim kendi kendime. Tabi beklenen o gün geldi geçti. :)
Varsa daha sağlam bir şifreleyici algoritma sistemi, bende öğrenmek isterim. Bilenler bilgilendirsin lütfen.
İyi geceler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Çoğu makalede ionCube'ın güçlü olduğu söyleniyordu ne kadar doğru bilemiyeceğim :)
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
ioncube 8 şuan kırılamıyor. ama ileride kırılır heralde
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Asla kırılamaz diye bir şey hocam. Sadece dönemin en güvenli sistemidir ioncube.
İleride illaki bunu da kıran çıkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çok teşekkürler herkese o zaman kendi loader'ımı kendim yapacağım, müşterilerimin onu yüklemesi gerekecek. Fakat o da kırılır.
Birisinden duydum, onun dediğini doğrulamak için burada konu açtım. Bir PHP Server kur dedi ardından debuger'ı aç, algoritmayı bulamasan bile kodları alırsın dedi.
Yani sanırım kendi Loader'ım da işe yaramayacak fakat aklımda bir kaç şey var. Eğer server alırsam onu deneyeceğim. Kodlar benim serverım üzerinden çalışacak. Veritabanı onlara ait olacak. Yani müşterinin sistemi kendi veritabanından verileri çekecek ve şifreli bir metni benim servera gönderecek benim serverda verileri işleyip müşteriye gönderecek ama bu da pahalı olur en iyisi wareze düşmemesi için dua etmek sanırım :)
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnternette %100 güvenlik diye bir şey yoktur ama birini tercih etmek gerekirse ioncube derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ioncube kırılıyor fakat yaptığın uygulamaya göre strateji geliştirmen gerek.
Örneğin bir haber portalı ve e-ticaret scripti yaptın. Sadece kendi sunucunda barındırma izni verebilirsin.
Fakat basit bir firma scripti yazdın yaz ioncube ile gitsin. Fiyatıda makul tut adam kırdırmaya uğraşmasın. Zaten ürünün arkasında durup güncelleştirme çıkarırsan adam kırsa bile güncelleştirme için beklemek zorunda kalcak vs vs.
Tamamen yaptığın projeye göre stratejini geliştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Kendi uygulamanı geliştireceksin ve bundan kimseye bahsetmeyeceksin :) yukardaki yorumların hemen hemen hepsi doğru, piyasaya düşen bir sistem elbetekki birileri tarafından kırılacaktır.