Merhabalar,

Öncelikle ne yapmak istediğimin açıklamasını yapıyım. Yaptığım iş gereği küçük bir sipariş takip sistemi yapmak istiyorum Hem kolay sipariş takibi hemde kagıt israfından bu sistemi yapmak istiyorum.
Sistemim kısacası sipariş girişi sipariş listeleme şeklinde çok basit bir sistem
Sipariş giriş ekranında Firma adı, Ürün kodu, Ürün adı, Miktar, Birim, Açıklama giriş inputları mevcut, firmalardan birden çok ürün siparişi olduğu için tek seferde ürünleri girmek istiyorum. Bu konuda jquery repeater isminde bir form çoğaltıcı buldum. İstediğim bu formdan gelen bilgileri veri tabanına kayıt ettirmek.

Bu şekilde sipariş sayısana göre ürün ekliyebiliyorum

jquery repeaterBu linkde kodları mevcut
DEMO

Sipariş Girişi

Ürün Ekle

Hazırladığım form bu şekilde

if($_POST){
$firma = $_POST['firma_adi'];
$kod = $_POST['urun_kod'];
$ad = $_POST['urun_adi'];
$miktar = $_POST['urun_miktar'];
$birim = $_POST['urun_birim'];
$aciklama = $_POST['urun_aciklama'];
$ekle = $db->prepare("INSERT INTO urunler SET k_isim = ?,giris_id = ?,firma_adi = ?,urun_kod = ?,urun_adi = ?,urun_miktar = ?,urun_birim = ?,urun_aciklama = ?");
$ekle->execute(array($_SESSION['k_isim'],$_SESSION['giris_id'],$firma,$kod,$ad,$miktar,$birim,$aciklama));
foreach($_POST['group-a'] as $val)
{
$firma = @$_POST['firma_adi'];
$kod = @$val['urun_kod'];
$ad = @$val['urun_adi'];
$miktar = @$val['urun_miktar'];
$birim = @$val['urun_birim'];
$aciklama = @$val['urun_aciklama'];
$ekle = $db->prepare("INSERT INTO urunler SET k_isim = ?,giris_id = ?,firma_adi = ?,urun_kod = ?,urun_adi = ?,urun_miktar = ?,urun_birim = ?,urun_aciklama = ?");
$ekle->execute(array($_SESSION['k_isim'],$_SESSION['giris_id'],$firma,$kod,$ad,$miktar,$birim,$aciklama));
if($ekle){

}else{
header("Refresh:0;siparisekle.php");
}
}
}

?>

Bu şekilde tabloya ekliyor ama hata kodları çıkarıyor yine.

Bu formu en sağlıklı şekilde nasıl veri tabanına ekleyebilirim yardımcı olabilir misiniz?