-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle merhaba, c# da bir program geliştiriyorum daha öncesinde github yardımıyla, mybb entegre etmiştim kullanıcının id sini şifresini kullanıcı grubunu php ile sorgulatıp sonuca göre işlem yaptırıyordum yani üyelikleri manual olarak kontrol ediyordum
süreli üyeliği nasıl yapacağımla ilgili bir kaynak bulamadım konu açmak geldi aklıma
sormak istediğim şey şu;
key girilerek hesaba süre eklenmesini nasıl sağlayabilirim? yani günlük haftalık aylık key üretip kullanıcının süresini anlık olarak görmesini nasıl sağlayabilirim
biraz anlamsız yazmış olabilirim ilk konum mazur görün, şimdiden yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prgramcılıgı,webmas
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kolay gelsin
Isten geldim ornek atarim uyannca
Uyanincaya kadar
Mysql ile sureli uyelik sistemi die arastir
1 kişi bu mesajı beğendi.
WORDPRESS VE BLOGGER DIZIN SITESI SITENI HEMEN EKLE
** www.wordpressblogcu.com **
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam benim c# için kendi yazdığım sistem var, key girince hesaptaki süresine +30 gün atıyor mantığı öyle düşünmüştüm yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Algoritmasından bahsetmek gerekirse eğer;
Sisteme key ( anahtar ) tanımlaması yapabilirsiniz. abc1 - abc2 - abc3 gibi .. Fakat bu key tanımlamaları karşısında 2 tane daha sütun olması gerekir.
Anahtar kod - Üye ID - Kullanılacak Gün / Bakiye - Kullanım Durumu
Anahtar koda karşılık gelen gün sayısını başarılı bir işlem sonrası üyeye sağlayacaksınız.
Anahtar koda sahip olan üye bir inputa keyi yazdığında eğer keyin Kullanım Durumu aktif ise üyenin ID'sine kullanılacak olan günü aktaracaksınız. Yani üyelik bitiş tarihiniz : Bugün + 7 gün olarak veritabanında güncelleme sağlayacaksınız. ( Üyenin de kendi alanına Üyelik bitiş tarihi gibi bir sütun eklemelisiniz.
Bu başarılı işlem sonrası Kullanım Durumunu pasif ya da kullanıldı şeklinde güncelleyebilirsiniz.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial