-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,
Web sitemin adını değiştirmek için bir alan adı aldım ve yeni bir hosting de aldım bu arada. Sonra dosyalarımı yeni hostuma attım. Veritabanı bağlantılarını yaptım. Her şey normal ama üyelik sisteminden giriş yaptıktan sonra session sorunu yaşıyorum. Eski sitemde yayında ona giriyorum aynı kodlar var orada da onda sorun yok hiçbir değişiklik yapmama rağmen niye böyle bir session sorunu oldu hiç anlamadım. Bu konuda bir fikir yürütecek var mı acaba? Yardımlarınız bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Nasıl bir sorun alıyorsunuz tam olarak? Uyarı vs. çıkıyorsa genelde kodlama şeklinden dolayıdır. Bana da bu tarz bir şey olmuştu kod editörü kullanarak utf8'e dönüştürdüm kodlarımı herhangi bir sorun olmadı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle ki giriş sayfasında $_SESSION['uye_id'] şeklinde değişkeni mi tanımlıyorum. Sonra indez sayfasına yönlendirme var kullanıcı giriş yapınca yönleniyor ama index sayfasında SESSION['uye_id'] yi echolattırıyorum yazdırıyorum yazmıyor. Sanki hiç tanımlamamışım gibi. Bilmem anlatabildim mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
index.php'de session işlemini başlattınız mı? Kodlarınızı görebilir miyim daha iyi yardımcı olabilmek adına
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tabi ki giris fonksiyonlar veritabanı bağlanma ve index sayfalarını rarlayıp atacağım bir saniye
Ek Olarak: Buyurun kodlarım şu şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim çok garip bir durum gibi geliyor şu an bu bana hiç akıl yürütemedim sorun ne olabilir diye.
http://s4.dosya.tc/server3/sfcdym/paket.rar.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci Php/Vb.net/C#
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
yazım hataların var if içinde degişken degeri sorarken === yazmıssın == olacak bagla.php deki gördügüm hataların
Ek Olarak: bunu sen mi yazdın ? birçok yazım hatası var ve kod mantık hatası
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sunucu versiyonu ile ilgili sorun olabilirmi ?
Obstart eksik olabilirmi ?
Kodlarına bakamadım, iş yerindeyim malum..