Emrah Yüksel'e göre nasıl kurs ? 400 ders ve 40 saat boyunca dışarıdan bir admin panelini giydirdik sürekli. "Site desc" olayını bile myadmin'e php komutu çalıştırarak yazdık. 1-2 işe yarar şey, text editörü oluşturmaktı.
Ayrıca Tayfun Erbilen'e göre nasıl ?
Ayrıca Tayfun Erbilen'e göre nasıl ?
Emrah Yüksel için olumlu/olumsuz yorumda bulunmak istemem, kursuna sahip değilim. Tayfun Erbilen'i ise sever ve takip ederim, faydalı bilgiler paylaşıyor.
Diğer kurslar hakkında şöyle-böyle şeklinde yorum yapmam doğru olmaz fakat genel olarak bu kursu çıkarmamdaki amaç "en hızlı şekilde, yönetim paneli oluşturarak web tasarımlarına giydirmek". Daha detaylı, bahsettiğiniz gibi yüzlerce dersten oluşan kurslarda mevcut; ben ön bilgiyi, en çok ihtiyaç duyulan fonksiyonları vb. kafa karıştırmadan anlatmaya çalıştım; PHP-PDO hakkında temel işlemler yaptırdım ve en son basit bir blog sitesi tasarımına yönetim paneli ile arka planını yazarak sunucu üzerinde yayına aldım.
Eğer hızlı bir şekilde web sitesi açabilmeyi istiyorsanız amacınıza uygundur; ben gerekli-gereksiz tüm detayıyla PHP'yi öğrenmek istiyorum diyorsanız farklı kursların daha da faydası olacaktır.