input ile kişinin mailini alıyorum aşağıda javascript ile kontrolü var eğer doğru yazmışsa hata vermiyor burda sıkıntı yok çalışıyor. php satırlarında ise bu maili ve mail domainin ayrıştırıp mysql ile sorguluyorum içerde yasaklı mail ve mail domainleri listesi var çünkü. Eğer maili veya mail domaini mysqlde yoksa devam ediyor varsa javascript ile alert verdirip window.location ile tekrar ana sayfaya attırıyorum.
Sorun burda başlıyor nasıl yapıyorlarsa yasaklanmış mail domaini ile devam edebiliyorlar. Hatta içeri trigger da koydum trigger ilede (before insert) kontrol ediyor mail domainini. Adamlar nasıl yapıyorsa triggeride geçiyorlar malesef .. Şimdi hem php hemde trigger kodlarını veriyorum.
PHP kodları:
$MailDomain=end(explode('@',$EMail));
$sql="SELECT MAILADRES FROM YASAKLIMAILLER WHERE (MAILADRES='$EMail' or MAILADRES='$MailDomain')";
$rs=mysql_query($sql);
if(mysql_num_rows($rs)>0){
echo "<script>alert('Your e-mail address is prohibited. Please try another e-mail address.'); window.location='index.php';</script>";
}else{
.......
Trigger kodları:
BEGIN
DECLARE MAILKONTROL TINYINT(1);
SET MAILKONTROL=(SELECT COUNT(*) FROM YASAKLIMAILLER WHERE MAILADRES=SUBSTR(NEW.EMAIL,(INSTR(NEW.EMAIL,'@')+1),200));
IF MAILKONTROL>'0' AND NEW.ADMINGONDERDI='0' THEN
CALL Your_email_address_is_prohibited();
END IF;
END
Bu kişiler bu önlemleri nasıl geçebilir yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.