-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
crypter'ı araştırabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Boştayım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet farkındayım, ama dediğiniz şekilde uğraşmak gibi bir niyetim yok. Yapanların nasıl yaptığını merak ediyorum. Bu kodu bir veritabanı kullanıyor, bundan hepimiz eminiz, yani bu kodu çözebilecek bir kök fonksiyon mevcut. Bu fonksiyona ulaşmak istiyorum. Yoksa bu işle uğraşmak sayısız algoritma peşinde koşmak salaklık olur.
epoost.com - Free Blog Hosting
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet @Pyrotoxin arkadaşımızın da dediği gibi bu işlemin execution time ' ı çok uzun bir zaman alabilir.
Dediğim gibi özel bir betik yardımıyla bir veritabanı oluşturuluyor ve karşılaştırma yapılıyor.
md5 in güvenlik amaçlı tek yönlü bir şifreleme yöntemi olduğunu ve çözülmemesi için özellikle geliştirildiğini unutmamak gerekir , bu yüzden ancak bu kadar bilgi verebilirim.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki şifrenin sadece md5 ile şifrelendiğinden eminmisiniz. yani md5(md5)) yaptıysa ? yada random şekilde salt karakter oluşturup bunuda şifreye ekleyerek md5'lediyse? Yada ilk önce md5'leyip sonra salt karakteri ekleyip tekrar md5'lediyse. :)
İlk öncelikle şifreleme kodunu çözmen gerekli.
Bahsettiğiniz siteler fi tarihinden itibaren hizmet veren sitelerdir. Arkadaşlarında bahsettiği gibi direk md5 veya sha1 ile oluşturulan şifrelerin çıktı hallerini karşılaştırırlar.
Aziminiz ve çözme isteğiniz çok güzel fakat tek başına çocuk yapmaya çalışmak gibi ömürleri kısa olur.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam sen çözme işlemine başla torunun bitirir :D adamlar çözülmemesi için bu kadar uğraşıyorlar. çok iyi özellikleri olan bir bilgisayarın olsa bile bunu çözmen yıllarını alır. o bahsettiğin siteler ise 1234 12345... gibi karakterlerin kayıtlarını alıyorlar bu. muhsin kardeşimizy azmış rastgle karakter harf sayı karışımı yaz bakalım çözebilecek mi :D şifre neydi hatırlamıyorum diyorsan önce nolur nolmaz diye elindeki şifreli kodu biyere kaydet. sonra md5('123456') değerini bul ve bunu veritabanında güncelle. eğer şifre filan unuttum diyosan bu şekilde şifren 123456 olmuş olur mesela. he yok ben başka bişey için istiyorum diyosan mesajın başındada dediğim gibi torununa anca miras olarak bırakırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Boştayım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar ümitvar şeyler söylüyorsunuz arkadaşlar, sizleri tebrik ediyorum. Dediğiniz şekilde bunu yapabilecek gücüm yok zaten. WMaraci neden var, burası fikir mutfağı değilmi? Yapamazsın demek ne kolay.
epoost.com - Free Blog Hosting