-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
kimya mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben o kodu biraz kurcaladım mantığını anlamaya çalıştım.Nitekim tam oturtmak üzereyken sen düzenleyip atınca cuk oturdu.Aslında benim mantıkta for döngüsü ile hane bulmak vardı.Sonra if else if kullanacaktım ama number format daha basitmiş seninki acemilikse benimki bildiğin cahillik :)
http://www.neredenalmalı.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kabul ediyorum çok kestirmeden gittim Azcık acemiyim de bildiğim kadarını aktardım.
Sorunla ilgilenmekle en iyisini yaptınız zaten hocam. Böylece, hem başkasına yardımcı olabilir, hem de kendinizi geliştirebilirsiniz. Elinize sağlık.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
kimya mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
redwm adlı üyeden alıntı
Sorunla ilgilenmekle en iyisini yaptınız zaten hocam. Böylece, hem başkasına yardımcı olabilir, hem de kendinizi geliştirebilirsiniz. Elinize sağlık.
Bu arada siz kodu düzenleyip göndermekten de çekinmediniz arıca teşekkürler.Bu forumda bile bazı konuların altında araştırma yap vs vs söylemlerde bulunup atar yapan arkadaşlar görüyorum.Siz kodu ve düzenlemesini göndermeseydiniz ben hala mantıktaki eksik yeri arıyor olacaktım.Bazı durumlarda örnek lazım oluyor. Zaten mantığı çözemeyen kodu da işleyemez kopyala yapıştır ile bir yere varılmıyor.Konu hakkında araştırma yapıp buraya gelen arkadaşlara umarım yardımcı olur.Hepinize teşekkürler.
http://www.neredenalmalı.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu arada siz kodu düzenleyip göndermekten de çekinmediniz arıca teşekkürler.Bu forumda bile bazı konuların altında araştırma yap vs vs söylemlerde bulunup atar yapan arkadaşlar görüyorum.Siz kodu ve düzenlemesini göndermeseydiniz ben hala mantıktaki eksik yeri arıyor olacaktım.Bazı durumlarda örnek lazım oluyor. Zaten mantığı çözemeyen kodu da işleyemez kopyala yapıştır ile bir yere varılmıyor.Konu hakkında araştırma yapıp buraya gelen arkadaşlara umarım yardımcı olur.Hepinize teşekkürler.
Rica ederim. Biz teşekkür ederiz. Başarılar, iyi çalışmalar.