Ben Web Programlama Öğrencisiyim, Uzun zamandır kendimi PHP'de geliştirmek için Blog scripti arayışındaydım. Ve Araştırmalarım sonucu NS Blog scriptini buldum. Scripti LocalHost'a kurdum ancak daha ilk sayfasından Hata ile karşılaştım.
Hata Screen:
include("ayar.php"); ?> =$site_baslik?> include("tema/ust.php"); ?> include("tema/sag.php"); ?> =$bugun?>
=ay_cevir($ay)?> " title="=$konu["baslik"]?>" style="color:white;">=$konu["baslik"]?>
echo $konu["ekleyen"]; ?> =$konu["hit"]?> Okunma echo yorum_say($konu["id"]); ?> Yorum echo $konu["kisa_aciklama"]; ?> } /// burda sayfalamyı yapalım // sai eşitese 1e , sayi küçükse veya eşitse toplam sayfaya her defasında var olan sayıya 1 ekle dedik ++ bir ekler for($sayi = 1; $sayi<=$toplamsayfa; $sayi++){ echo ''.$sayi.''; } } // konuyoksa ?> include("tema/alt.php"); ?>
Benim Yaşadığım sorun bu şekilde. Sizlerin yardımlarını bekliyorum. Bu Arada Kemdimi Php'de geliştirmek amacıyla Kurcalayabileceğim script önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden Yardımcı Olacak Abilerime ve Ablalarıma Teşekkür ederim. Allah razı olsun.