reklam
reklam
reklam

codertr codertr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 47 / 46
  • Ticaret 26, (%100)
Merhabalar,

Pdo ile veri çekip if içine alıyorum fakat çalışmıyor kod şekli





if($veri["tur"] == 10 || 15){

echo"dogru";
}else{
echo"yanlış";
}

?>





select işleminden sonra amacım veritabanında tur sutünü 10 veya 15 işe doğru kısmı göstersin fakat bir türlü yapamadım
 

 

medyasosyal
reklam

Okan_IŞIK Okan_IŞIK Vip Tema Web Tasarım A.Ş. Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1379
  • Beğeniler 699 / 700
  • Ticaret 21, (%100)
if($veri["tur"] == 10 || $veri["tur"] == 15)

Şeklinde deneyin.
 

 

Vip Tema Web Tasarım A.Ş.

codertr codertr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 47 / 46
  • Ticaret 26, (%100)
çok teşekkür ederim bu şekilde hiç aklıma gelmemişti deniyeceğim
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al