-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
duyduğum kadarıyla hocam henüz php 7.0 stabil değil o yüzden en son çıkan php5.6 stabil sürümü kullanıyordum ben. belkide stabil sürümü çıktı haberim yok :) bi sefer bende php7 yapmıştım site bozulmuştu. konu takip bakalım ne olmuş php7 :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Xenforo göz önüne alındığında gerçekten çok stabil gözüküyor. Sadece eklenti uyumu sıkıntılı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
7.0 stabil artık arkadaşlar hatta 7.1.1 sürümü şuan kullanımda Bkz:
http://php.net/downloads.php Php'nin resmi sitesi şuan stabil sürüm 5.6 diyor, eğer yazılımınız 7.0'ı destekliyor ve uyumlu ise 7.0 stabil sürümdür diyor.
Önemli olan husus şu, kullandığınız site yazılım 7.0 ile uyumlu mu ? 7.0 ile gelen özellikler düzgün,stabil çalışabiliyor mu ? bunun bilinmesi gerekiyor. Eğer kullandığınız yazılım 7.0 ile düzgün çalışıyor ise 7.0 ile sisteminizi çalıştırın. Çünkü; 7.0 sürümü 5.6 sürümünden daha hızlı ve etkili performans göstermektedir. Şuan imzamda ki kişisel blogumda 7.0 sürümünü kullanmaktayım ve 5 aydır sıkıntısız çalışmakta :) Altyapı wordpress
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Büyük projelerinizde kesinlikle php7 ile çalışmaya başlayın arkadaşlar. Bir kaç gün önce bir arkadaşımın projesi için kurulup yaptık oldukça başarılı bir sürüm olmuş.
NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir kaç gün deneyip gelişmelerden sizleri de haberdar edeceğim... Ancak şuan bir sorun ile karşılaşmadığımı belirteyim..
NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birkaç aydır PHP versiyonunu 7.0'a ayarlayıp kullandım. Uzun süre kullanmama ne eklentilerde ne temada ne de wordpress'de herhangi bir sorun yaşamadığım gibi var olan 5.6 PHP sürümüne göre hız ve kaynak tüketimi bakımında neredeyse 2-3 kat daha iyi.
Siz de gönül rahatlığıyla PHP versiyonunuzu 7.0'â ayarlayabilirsiniz. Konuyu yukarıda tutup diğerlerinin de bundan haberdar olmasını sağlamak için mesaj yorum yazarsanız iyi olur.
Herkese iyi çalışmalar.