Selamun Aleykum,
Daha önceki konumda Array’in icine include dosyasi sorunum vardi ve bu sorun cözüldü sükür.

Simdi ikinci sorunum ise, Android telefonumda sitemden (Array’den) veri cekmek isterken cok uzun bekletiyor bununda sebebi pek cok txt dosya olmasi... Nerden biliyorum? Cünkü...

Ilk 1-5 olan Kuran’i Kerimdeki Sureleri ekledigimde cok hizli aciliyordu konular. 1-2 Saniye bekliyordum konular hemen aciliyordu.

Simdi ise Tüm Kuran’i Kerimdeki 114 Sureyi ekledim... 30 Saniye ile 1DK arasi bekledigim oluyor... konulari acana kadar...

belki sizin bildiginiz hizlandirma bir yöntemi vardir ama ben yine belki size yardimci olurum diye internette arastirdim ve su iki örnegi buldum:

// BU YAVAS
$mein_array = array(’ebene_1’=>array(’ebene_2’=>array(’ebene_3’= >array(’ebene_4’=>array(’A’, ’B’, ’C’, ’D’)))));
foreach ($mein_array[’ebene_1’][’ebene_2’][’ebene_3’][’ebene_4’] as $key => $value) {
// Code
}

// BU HIZLI
$mein_array = array(’ebene_1’=>array(’ebene_2’=>array(’ebene_3’= >array(’ebene_4’=>array(’A’, ’B’, ’C’, ’D’)))));
$meine_referenz =& $mein_array[’ebene_1’][’ebene_2’][’ebene_3’][’ebene_4’];
foreach ($meine_referenz as $key => $value) {
// Code
}

Benim kodum ise:

$metin1 = implode(’’, file(’1.txt’));
$metin2 = implode(’’, file(’2.txt’));
$metin3 = implode(’’, file(’3.txt’));

$konu = array(
1 => array(
"id" => 1,
"kategori" => "Tüm Duaların Fazileti",
"icerik" => array(
array("id" => 1, "name" => "DualarKonu1", "duration" => $metin1),
array("id" => 2, "name" => "DualarKonu2", "duration" => $metin2),
array("id" => 3, "name" => "DualarKonu3", "duration" => $metin3)
)
),
);

Bu yukardaki kod farkli bir array yöntemiyle hizlandirilmasi gerek... Bu konu hakkinda yine bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

Simdiden tesekkür ederim