-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
Php öğrenmeye çalışıyorum daha önce kendi sitem için yaptırdığım bir bot vardı bunu yenileyerek farklı sitelere deneyerek öğrenmeye çalışayım dedim. Ayrıca php kitabı aldım ve ondan da baktım ancak tam olarak hatayı bulamadım.
Bota giriş yapıyorum kategoriyi seçiyorum, ve boş bir sayfa geliyor sanırım regexlerde bir hata var ancak neredeyse 1 haftadır bakıyorum diğer sitelerinki ile aynı yerleri almama rağmen bir türlü içerikleri çekemedim.. Yardımcı olabilecek nerede hata var bir bakabilecek varsa çok sevinirim..
Bot dosyaları 3,4 parça olduğundan mail ile veya skype dan gönderebilirim zaman ayırabilecek var ise çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kod yardımı istiyorsanız sorununuzu kodları göstererek paylaşırsanız yardım bulabileceğiniz kanısındayım :) bot yazmak gözüktüğü kadar basit değildir. kolay gelsin....
favoridus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
verdiği hatayı bildirirseniz soruna yanıt bulabilirsiniz. sorunun neyden kaynaklı olduğunu bilmeden kimse yanıt veremez. sadece beyaz sayfa çıktığını yazmışsınız ama hata basma kodunun aktif olup olmadığını kontrol edin. hatayı ekrana bastınığınzda sorun çözülmüş sayılır. :) kolay gelsin.
favoridus.com