-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İyi günler kendi köy sitem için bir script yazıyorum bu arama motorları doğrulama olayı var bunu basit bir şekilde panelden yaptırabilirim(bi tablo oluşturup google yandex bing alexa satırları atarım buradan gelen değerleri ustkisim.php de veritabanından çekerim) olay burada başlıyor Site başlığını veritabanından alıyorum-Site açıklaması (metalar) makaleler resimler haberler veritabanından arama motorları doğrulama kodu veritabanından olursa sıkıntı olurmu (çok fazla sistemi zorlarmı ) yada site doğrulamalarını php dosya oluşturma ve yazma (touch,fwrite) daha iyi mi olur?
kusura bakmayın aklıma takıldı. :) teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sql bu kadarcık zorlanamyı kaldırmıcaksa zaten yapmazlardı :) suan bile 100 000 e yakın kaydım var onun içinde aram yaptıgımda bile 0.01 saniyede buluyo :) siz yinede olabildiğinde az tabloya baglanın ama o kadar sorgudan bişey olmaz
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam sıkıntı çıkarmaz, 1.200.000 kayıtlı haber sisteminde sıkıntı yoktu.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorguların yavaş çalışmasında en büyük etken düzgün bir index yapılmaması. Eğer index yapılmazsa 10 bin kayıtlı bir tabloda bile çalışma süresi çok uzun olabilir.
HEDEF: az sorgu ve düzgün bir indexleme yapısı. Bunun için araştırmalar yapıp doğru indexlemeyi öğrenmelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
HTML CACHE aldır sayfaların çıktısını belirli saat sonra silinsin :)