-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
kimya mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benim kendi yazdığım bir site var ve buraya ürüne özel anahtar kelime girmek istiyorum örnek: wordpress all in one yada yoast gibi.Amacım a ürününü girdiğimde aynı zamanda anahtar kelimlerini vericem ve google da anahtar kelimeyi aradığım zaman ürün çıkacak.Bununla ilgili örnek bir kod var mı yada çalışma yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.neredenalmalı.com/
MrBrown
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Doğru anladıysam eğer veritabanında urunler tablona etiketler diye bir alan açman gerekiyor. Yeni ürün eklerken etiketleri bu alana göndereceksin. Ürün detay sayfanda da o ürünün veritabanından etiket alanını
örneğindeki gibi çektirebilirsin. Haliyle keywordsu google etiketi algılayıp o şekilde indexleme işlemi yapacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
kimya mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MrBrown adlı üyeden alıntı
Doğru anladıysam eğer veritabanında
urunler tablona
etiketler diye bir alan açman gerekiyor. Yeni ürün eklerken etiketleri bu alana göndereceksin. Ürün detay sayfanda da o ürünün veritabanından etiket alanını
örneğindeki gibi çektirebilirsin. Haliyle keywordsu google etiketi algılayıp o şekilde indexleme işlemi yapacaktır.
kodlarımı şu sistemde yazıyorum:
error_reporting(0);
include("ayarlar.php");
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
mysql_query("SET COLLATION_CONNECTION = 'utf8_turkish_ci'");
$query = mysql_query(" SELECT* FROM urunler ");
while($print = mysql_fetch_array($query)) ?>
meta arasınada :
şeklinde yazıyorum ve wmaracından seo analizi yaptığım zaman görmüyor.Fakat
şeklinde kabul ediyor.
Benim sıkıntımda bu zaten veritabanından çekip seo analizi yapınca okutamıyorum.Tek tek girersem seo analizinde sıkıntı yok . Yardımcı olursanız acayip sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
http://www.neredenalmalı.com/