-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba, ben php ile html kodlarını yönetmek istiyorum, yani şöyle anlatayım.
Html de h2 tagları arasında veya h2 olan classı yazı olan div i kontrol etmek istiyorum.
Burada yazım var
php kodları ile bu yazıyı nasıl değiştirebilirim. Yani bir admin paneli yapıp o panelden düzenlemek istiyorum diyebilirim, çok bilgim yok, veritabanı bağlantısı içerik ekleme silme düzenleme biliyorum ama bunu direk panel üzerinde gerçekleştirmek istiyorum nasıl yapabilirim, elinde ufak bir örnek vs. olan benimle paylaşabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam kodları ben de bilmiyorum ama mantık olarak açıklayayım;
Veritabanı oluşturacaksınız, bu veri tabanında sitebilgileri adında bir tablo oluşturacaksınız, o tabloya da title adında bir başlık oluşturacaksınız, bu title başlığının karşısına Merhaba dünya yazacaksınız örneğin,
Sonra kendinize php ile bir panel kodlayacaksınız, o panelde 1 textbox olacak, 1 de buton, butona basıldığında Update komutu ile veritabanındaki title başlığının içeriği olan merhaba dünya kutuya yazdığınız şey olarak değişecek,
Sitede çekmek için ise;
xxxx yazdığım yere veritabanı Select komutu ile o title başlığını çekeceksiniz, PDO kullanıyorsanız PDO Select ve Update öğrenmeniz yeterli, düz mysql öğreniyorsanız onda da mysql update ve select diye aratırsanız çıkar sanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şu şekilde olur. O kısmı veritabanına kaydedersiniz.
sonra veritabanından çekersiniz.
Yani
Burada yazım var
bu şekilde kayıt edersiniz veritabanına
daha sonra değişiklik yapıp çekersiniz.