Giriş Yap / Kayıt Ol
igresellers

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

2Beğeni
  • 2 Yazan HapyMan

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

Php kodları şifreleme ne kullanmalı ?

  #1  
Okunmamış 14 Kasım 2018, 15:14
ismail03 Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 28 Kasım 2013
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Konum: Afyon
Ad, Soyad: Is... Çi...
Mesajlar: 2.702
Beğeniler: 483 / 342
Ticaret: 11, 100%
İyi günler yazdığım scripti hangi şifreleme yazılımıyla şifreleyeyim
10adet sınıf dosyası var.
1 adet lisans dosyası olacak
Lisans dosyasının silinmesi değiştirilmesi durumunda sitede uyarı vermeliyim. Bunu yapmak için hangi yolu izleyeyim.
Önerdiğiniz şifreleme yazılımı nedir?
  #2  
Okunmamış 14 Kasım 2018, 16:12
Okan_IŞIK Adlı Üyenin Avatarı
Ben webmaster değilim
 
Üyelik Tarihi: 29 Haziran 2011
Yaş / Cinsiyet: 33 / Erkek
Konum: Tekirdağ
Ad, Soyad: Öz... Iş...
Mesajlar: 1.250
Beğeniler: 585 / 472
Ticaret: 21, 100%
Lisans dosyasının silinmesi değiştirilmesi durumunda sitede uyarı vermeliyim. Bunu yapmak için hangi yolu izleyeyim.
Bu çok kapsamlı bir soru aslında. Genelde yürütülen mantık şudur. Lisanslı alanadlarının tutulduğu bir liste olur. Bu listenin olduğu yeri kontrol merkezi olarak düşünün. Lisanslanmış scriptiniz bir çok yöntem ile (curl, file get contents) bu listeye bağlanıp çalıştığı alan adını arar bu listede ben var mıyım yok muyum diye bakar. Varsa çalışır yoksa çalışmaz. Bu yöntem uzaktan müdehale lisans sonlandirma işlemleri için idealdir. Ancak uzak kontrol merkezine yapılan istek sayısını kontrol etmelisiniz yoksa suspend olur.
Dığer yöntem ise her alanadı için bir lisans algoritması olusturulur. Eğer izin verilen alan adı kurulu olan alan adına eşitse çalışsın dersiniz kestirme bir yöntem olur ancak uzaktan müdehale olmaz.
Veya eşit değilse tüm dosyaları sunucudan da sildirebilirsiniz veya adult bir siteye de yönlendirebilirsiniz. Işin bu kısmı sizin hayal gücünüze ve ne kadar gaddar olduğunuza bağlı.
Önerdiğim şifreleme yazılımı elbette ioncube ancak 10 dolara kırılıyomuş diyenlerle polemiğe de girmek istemiyorum. 10 dolara kırılıyosa sende scriptin ederi kadar şifrelersin atıyorum script 100 lira dolar 5 lira.
10×5×2=100 demekki iki kere sifrelemek yeterli zaten adam kıracağına kırılıyomus madem, gelir senden alır lisansli kullanır. Birde ücretsiz desteğini alır.
  #3  
Okunmamış 14 Kasım 2018, 16:21
ismail03 Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 28 Kasım 2013
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Konum: Afyon
Ad, Soyad: Is... Çi...
Mesajlar: 2.702
Beğeniler: 483 / 342
Ticaret: 11, 100%
Alıntı:
Okan_IŞIK Adlı Üyeden Alıntı
Lisans dosyasının silinmesi değiştirilmesi durumunda sitede uyarı vermeliyim. Bunu yapmak için hangi yolu izleyeyim.
Bu çok kapsamlı bir soru aslında. Genelde yürütülen mantık şudur. Lisanslı alanadlarının tutulduğu bir liste olur. Bu listenin olduğu yeri kontrol merkezi olarak düşünün. Lisanslanmış scriptiniz bir çok yöntem ile (curl, file get contents) bu listeye bağlanıp çalıştığı alan adını arar bu listede ben var mıyım yok muyum diye bakar. Varsa çalışır yoksa çalışmaz. Bu yöntem uzaktan müdehale lisans sonlandirma işlemleri için idealdir. Ancak uzak kontrol merkezine yapılan istek sayısını kontrol etmelisiniz yoksa suspend olur.
Dığer yöntem ise her alanadı için bir lisans algoritması olusturulur. Eğer izin verilen alan adı kurulu olan alan adına eşitse çalışsın dersiniz kestirme bir yöntem olur ancak uzaktan müdehale olmaz.
Veya eşit değilse tüm dosyaları sunucudan da sildirebilirsiniz veya adult bir siteye de yönlendirebilirsiniz. Işin bu kısmı sizin hayal gücünüze ve ne kadar gaddar olduğunuza bağlı.
Önerdiğim şifreleme yazılımı elbette ioncube ancak 10 dolara kırılıyomuş diyenlerle polemiğe de girmek istemiyorum. 10 dolara kırılıyosa sende scriptin ederi kadar şifrelersin atıyorum script 100 lira dolar 5 lira.
10×5×2=100 demekki iki kere sifrelemek yeterli zaten adam kıracağına kırılıyomus madem, gelir senden alır lisansli kullanır. Birde ücretsiz desteğini alır.
Hocam peki lisans dosyasını nasıl yerleştirmeliyim?
Yani lisans dosyası silindiğinde 500 hatası verecek şekilde lisanssızsa satın al sayfasına yönlendireyim
  #4  
Okunmamış 14 Kasım 2018, 16:41
Okan_IŞIK Adlı Üyenin Avatarı
Ben webmaster değilim
 
Üyelik Tarihi: 29 Haziran 2011
Yaş / Cinsiyet: 33 / Erkek
Konum: Tekirdağ
Ad, Soyad: Öz... Iş...
Mesajlar: 1.250
Beğeniler: 585 / 472
Ticaret: 21, 100%
Lisans kodlarınız scriptinizin en önemli kodlarının arasına eklenir.
Örnek
fonksiyon.php içeriği
//seo fonksiyonu
//bildirimlerim fonksiyonu
//üyelik fonksiyonu
//arkadaslik fonksiyonu
//yazikisalt fonksiyonu
....
..
.
Seklinde uzayip giden scriptinize has fonksiyonların bulundugu bir dosyaya yerleştireceksiniz. Şifrelerken bu dosyada bulunan mevcut kodlarla birlikte sifreleyeceksiniz. Kişi bu dosyayı sildiğinde sizin ana fonksiyonlar da silindiğinden zaten bi dünya hata çıkacak.
  #5  
Okunmamış 15 Kasım 2018, 16:06
HapyMan Adlı Üyenin Avatarı
Full Stack Developer
 
Üyelik Tarihi: 14 Mayıs 2016
Cinsiyet: Erkek
Ad, Soyad: Ta... To...
Mesajlar: 569
Beğeniler: 205 / 170
Ticaret: 0, 0%
Selamlar, sisteminde herseyin extend edildigi bir class yap butun sistem yapisi bunun uzerinden extend edildigini dusun boylece core islemleri yonetmek kolay olur.


PHP- Kodu:
<?php

class app {

public function 
run(){

}

}

bunu da index php dosyana use et..

PHP- Kodu:
<?php

use path/to/file/app;

$app = new App();

$app->run();
index.php dosyan bu kadar olmali. daha sonra gidip app Licance classini olustur kontrollerini yaz. sonra geri boolean (true or false ) doncecek sekilde ayarla.

PHP- Kodu:
<?php
use path/to/Licence


class licance {

private 
$licanceFile;

    public function 
__construct()
    {
        
self::setLicanceFile();
    }


public function 
check(){
   
// burada kontrollerini yazacaksin.
  // cloud check falan burada olacak.
}
private function 
setLicanceFile() 
{
  
// burada lisans dosyanin varolup olmadigini ve lisans dosyanda bulunan keyin var olup olmadigini kontrol et.
}
}

sonra app classinda bunu check et

PHP- Kodu:
<?php
use path/to/Licance;


class 
app {
    private 
$licance;
    public function 
__construct()
    {
       
$licance = new Licance();
    }
public function 
run(){
   if ( 
$licance->check == false){}else{} // burada da duruma gore islemini yap.
}



}
burada yazilan kodlarin calisacagini garanti etmiyorum kafanda fikir olussun diye yazdim.
ismail03 ve asonons bunu beğendi.
<?php echo 'hi, this is a spaghetti code ' ?>
-> kodarsiv.com | tanertombas.com
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 13:01.