Merhabalar. Php de yeniyim fakat biraz pratik bilgim var ve firmam için tanıtım sayfası yapıyorum. Ana sayfa hakkımızda referanslar hizmetlerimiz iletişim konularım bulunmakta. Admin sayfamı vt bağlantılarıyla birlikte komple bitirdim. Şuan ön sayfayı yapıyorum hizmetlerimiz sayfası hariç tüm sayfalar bitti. Yani hizmetlerimiz kategorisi haricinde siteyi komple bitirdim çok şükür :) Fakat yapamadığım tek birşey kaldı bu konuda üstatlardan yardım bekliyorum. Admin sayfamda kategori ekle diye bir sayfa var, buradan kategori ekliyorum. Mesela oto yıkama firmam var, hizmetler kategorisine iç yıkama, dış yıkama, iç dış yıkama kategorileri ekledim. Kategori tablom id ve kategori şeklinde. Ön sayfada hizmetlerimiz linkinin üstüne geldiğimde aşağı doğru eklediğim kategoriler listeleniyor. Admin sayfamda birde hizmet ekle sayfası var, bunun için veritabanımda hizmetlerimiz tablom var. Select box içine kategorileri çekiyorum, önce hizmeti seçiyorum mesela iç yıkama, sonra resim seçiyorum, başlık ve açıklama ekleyip kaydediyorum. Kaydettiğim hizmet veritabanına sorunsuz bir şekilde kaydoluyor. Hizmetlerimiz tablom da şu şekilde; id, kategori, resim, baslik, aciklama. Yapmak istediğim şu; sayfa.php adında bu hizmetleri gösterebileceğim bir sayfam var, ön sayfadan hizmetlerimiz linkinin üstüne geliyorum, aşağı doğru kategoriler listeleniyor, iç yıkama kategorisinin üstüne geliyorum link şu şekilde; sayfa.php?id=1 (kategori id sini çekiyorum). sayfa.php?id=1 linkine gittiği zaman o sayfada sadece o kategorideki resimler ve başlıklar görünecek, başlığa tıklandığında o ürünün bilgilerinin bulunduğu incele.php sayfasına gidecek. sayfa.php sayfamı nasıl hazırlayacağımı birtürlü bulamadım. İnat ettim yaklaşık 10 gündür googlede aramadığım konu, denemediğim yöntem kalmamasına rağmen birtürlü yapamadım ve son çare üstatlara danışmak dedim. Sayfa.php içeriği şu şekilde olacak;
incele.php sayfam ise şu şekilde;
Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..