dadaskral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Php'yi öğrenebileceğimiz bir eğitim seti bile yok mu anlamış değilim. İzlediğimi videodaki adamla aynı işlemleri yapmama rağmen hata alıyorum. Aynı şeyi yaptığım halde nasıl hata alıyorum.
Uygulamalarla PHP kitabını satın aldım. Bunun yanında video izleyerek geliştirmek istiyorum. Bildiğiniz videolu php dersi veren kimse var mı?
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer - Security Exp.
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şahsen önerim; kurcalamak, en etkili öğrenme yoludur bence.
Alın elinize küçük basit bir script inceleyin hangi kod ne işe yarıyor anlamaya çalışın. Silin ekleyin kurcalayın araştırın. Zor olmadığını göreceksiniz :) Aklınıza takılan birşey olursa pm atın açıklarım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam size tavsiyem htmlyi bitirin. En fazla birkaç güne bitirirsiniz zaten. Ne manası var diye soracak olursanız şöyle söyleyeyim. En basitinden bir iskelet çıkaracaksanız işinize yarayacak yada bir site üzerinde bir değişiklik yaptığınızda. Tabi bundan daha önemlisi anlaması çok basit , kısa sürede tamamlayabileceğiniz ve genel itibari ile yazılım mantığına giriş yapabileceğiniz bir dil. Zincir halkası gibi düşünün 2.adıma sağlam geçmeniz için bence gerekli.
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam eğer dediğim gibi html yi bilmiyorsanız diğer adıma geçmek bence biraz mantıksız bina dikeceksiniz ama en basitinden tuğlanız yoksa ne işe yarar. Öğrenmesine öğrenirsiniz ama neden karışıklığa yol açasınız ki kolayca halletmek varken.
HapyMan
Full Stack Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
What do you do exactly ?
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tayfun erbilen'in videolarını izle arkadaş fazla hata yapmaz ve anlatımı gayet güzeldir.