-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese iyi aksamlar. Ben daha once de bir cok kez php ogrenmeye calistim ancak hep yolun daha basindayken motivasyonum dusuyor ve ders calismayi yarida birakiyorum. Gecenlerde Sinan İsler in CSS dersleriyle biraz CSS calistim simdi tekrar php ogrenmeye calisacagim. Yine Sinan İsler in PHP derslerini buldum internetten indirdim sizce nasil ogrenebilir miyim? Ayrica dil ogrenirken hem motivasyon hemde daha cabuk ve duzgun ogrenmem icin tavsiyeleriniz var mi?
Edit: HTML ve CSS zaten biliyorum daha önce bir çok kez wordpress joomla gibi sitelerle uğraştım temel bilgim var yani.
Lisede de bilgisayar bölümü okuduğum için C#, ASP.Net gibi dillerle de ufak tefek uygulamalar yaptım zamanında. Algoritma falan temel çalışma düşüncesini biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Her şeyden önce biraz bilgin olması gerekir. Direk PHP ile başlama. Çok zorlanırsın.
HTML'i öğrenmeni öneririm. En azından alt yapı oluşturur.
Dilersen mesaj atıp bilgi alabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bencede en alttan başla sırf php bi işine yaramaz hemde çok zorlanırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HTML ve CSS zaten biliyorum daha önce bir çok kez wordpress joomla gibi sitelerle uğraştım temel bilgim var yani.
Lisede de bilgisayar bölümü okuduğum için C#, ASP.Net gibi dillerle de ufak tefek uygulamalar yaptım zamanında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bütün inceliğiyle biliyor musunuz HTML ve CSS'i ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HTML ile ilgili : işlerimi yapabilecek kadar biliyorum yani fontlar renklendirmeler resim eklemeler ayrı sayfada açtırtma falan gibi genel olarak biliyorum. CSS'i de geçenlerde biraz çalıştım onunla da renklendirme html e aktarma(style.css ten çekme yani) linkli yazılar üzerinde düzenleme(alt çizgisini kaldırma) gölge verdirtme kelimelere harflere boşluk verdirtme padding margin opacity font face cuton font falan biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Örneklere bak. Örnekleri incele derim. PHP değişkenleri dersleri ile ilgili bir video izlemektense PHP ile ziyaretçi defteri nasıl yapılı videosunu izlemek daha iyidir. Tek değişkenler dersini izlediğinizde sadece değişkenleri tanırsınız, nerede kullanacağınızı vs. anlamanız zor olur. Onunla ne yapacağınızı bilemezsiniz. (Not: Değişkenleri örnek olarak verdim. Değişkenleri anlamamak zor olsa gerek :D)
O yüzden dediğim gibi örneklere önem verin. Tayfun Erbilen'i de tavsiye ederim.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net