Php konusunda pek bir bilgiye sahip olmadığımdan siz değerli uzman arkadaşlarıma sormak istiyorum. Bir web sitesine php script kurdum, bu scripte şablonların düzenli olmasını istiyorum. Aslında orjinalinde düzgün ama ben ekleme yapınca sıkıntılar çıkıyor. Bunu en iyi size görsel ile anlatacağımı düşünüyorum. Sonrasında ise kod vereceğim.
Görselde gördüğünüz gibi dağınık ben bunu düzenli bir şekilde 3 sütun halde yapmak istiyorum 3 aşağı 3 yana olarak birde tarayıcıdan yakınlık oranını %110 yaptığımda düzeliyor ama %100 yapınca bozuluyor.
Kod:
Projenizi Hayata Geçirelim
Siz ve firmanızın; Güvenlik, Alarm ihtiyaçları konusunda profesyonel çözümler üretiyoruz.
HİZMETLERİMİZ
Sizlere Profesyonel Hizmetler Sunduğumuz Kategorileri Aşağıda İnceleyebilir Bizlerle Yeni Bir Heyecana Adım Atabilirsiniz.
Soygun Alarmı
Değerli eşyalarınızın çalınmasını önleyebilir, kötü niyetli müdahalelere meydan okuyabilirsiniz.
Su Baskını
Su baskını tehlikesi için en erken müdahaleyi sağlayabilir, ilgili müdahale birimini harekete geçirebilirsiniz.
Acil Durum
Tehlike anında acil durum sinyali gönderip, erken müdahale ile sorunu kontrol altına alabilirsiniz.
Kamera İzleme
Kontrol etmek istediğiniz alanları internet aracılığıyla dünyanın öbür ucundan bile izleyebilirsiniz.
Giriş Çıkış Takibi
Ev ya da iş yerinize kim ve ne zaman giriş - çıkış yapmış kontrol edebilirsiniz.
Gaz Kaçağı
Gaz kaçağı tehlikesi için en erken müdahaleyi sağlayabilir, ilgili müdahale birimini harekete geçirebilirsiniz.
Acil Sağlık
Olası sağlık sorunları için Sağlık Hizmeti ile evinize tek telefonla ambulans yönlendirebilirsiniz.
Yangın
Yangın felaketleri için erken müdahaleyi sağlayabilir, ilgili müdahale birimini harekete geçirebilirsiniz.
Destek Hizmetleri
Sistem ile ilgili her sorunuza cevap verebilecek destek hizmetlerini 444724 0 numaralı Alarm İzleme Merkezi alabilirsiniz.
Site: alfaguvenlik.org