Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

PHP Sayfa Görüntülenme Sayısı - Yardımcı Olurmusunuz

  #1  
Okunmamış 15 Mayıs 2019, 03:16
KaanApaydın Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Ocak 2014
Yaş / Cinsiyet: 18 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ka... Ap...
Mesajlar: 191
Beğeniler: 26 / 16
Ticaret: 0, 0%
Arkadaşlar php scriptte sayfa görüntülenme sayısını bir türlü çekemedim. Bir kaç tane ders videosu izledim ettim ama yine yok. Yardımcı olabilecek olan varmı acaba tw'den. Çok Sevinirim Vallahi :)
https://www.gamepaylasim.com/ » Düşünceler profesyonel olmadıkça emekler amatör kalır.
  #2  
Okunmamış 15 Mayıs 2019, 03:46
nefrety Adlı Üyenin Avatarı
 
Üyelik Tarihi: 31 Mayıs 2016
Yaş / Cinsiyet: 32 / Erkek
Meslek: bilişim
Konum: Antalya
Ad, Soyad: Se... Çi...
Mesajlar: 246
Beğeniler: 15 / 6
Ticaret: 5, 100%
Kaan Apaydn yapacagın sey basit sayfaların sqlde zaten kaydı vardır yanına yenı bır yer aç sonra sayanın en ustune olur en altına olur bir update komutu koy update sayfa set hit=hit+1 where sayfa=sayta yap sonra bunu göster bu kadar basit
Mail :info@selotek.com
Skype: destek@selotek.com
Whatsapp :Tıklayın
  #3  
Okunmamış 15 Mayıs 2019, 10:30
Güven Adlı Üyenin Avatarı
- Mutlu Sona Yaklaşırken.
 
Üyelik Tarihi: 20 Haziran 2016
Cinsiyet: Erkek
Konum: Aydın
Ad, Soyad: Gü... Co...
Mesajlar: 613
Beğeniler: 183 / 0
Ticaret: 7, 89%
KaanApaydın

https://visualdersleri.blogspot.com/...uleme-hit.html

burada pdo ile çok güzel şekilde açıklanmış yapamadıklarını sorman daha doğru olucak..

İyi Forumlar..
  #4  
Okunmamış 17 Mayıs 2019, 05:40
KaanApaydın Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Ocak 2014
Yaş / Cinsiyet: 18 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ka... Ap...
Mesajlar: 191
Beğeniler: 26 / 16
Ticaret: 0, 0%
Arkadaşlar halendaha yapamadım yardımcı olma imkanınız varmı acaba birebir ? Rica etsem
Güven nefrety ve diğer arkadaşlar...
https://www.gamepaylasim.com/ » Düşünceler profesyonel olmadıkça emekler amatör kalır.
  #5  
Okunmamış 17 Mayıs 2019, 06:30
JoshgunPRO Adlı Üyenin Avatarı
Hata değil, çare bulun.
 
Üyelik Tarihi: 21 Ekim 2018
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Web Developer
Konum: Diğer
Ad, Soyad: Jo... Em...
Mesajlar: 85
Beğeniler: 29 / 15
Ticaret: 0, 0%
Aslında çok basittir, nefrety nickli arkadaşın dediği gibi. İnternette olan dersleri kullanamamanızdan anladığım kadarıyla php ile aranız pek iyi değil. Dolayısıyla tekrar aynı şeyi yazmak istemedim. Şu kodla kolaylıkla yapabilirsiniz:
PHP- Kodu:
<?php
//görüntülenme sayısının alınması
$oku = @fopen('sayac.txt''r');
$rakam = @fread($okufilesize('sayac.txt'));
@
fclose($oku);
 
//sayac.txt sayfasının oluşturulması
$yaz fopen('sayac.txt''w');
$goruntulenme $rakam+1;
//görüntülenme sayısının 1 artırılması
fwrite($yaz$goruntulenme);
fclose($yaz);
 
//sayınn ekranda gösterilmesi
echo "Bu sayfa ".$goruntulenme." kere görüntülendi.";
?>
Kaynak: http://bcakir.com/veritabansiz-sayfa...tulenme-sayisi
  #6  
Okunmamış 17 Mayıs 2019, 11:57
KaanApaydın Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Ocak 2014
Yaş / Cinsiyet: 18 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ka... Ap...
Mesajlar: 191
Beğeniler: 26 / 16
Ticaret: 0, 0%
JoshgunPRO hocam malesef olmadı. Bu verdiğiniz komutu kullanınca bir sayfaya giriyorum diyelim sayfa görüntülenme 4 ken 5 oluyor diğer sayfaya giriyorum 6 oluyor sonra tekrar ilk girdiğim sayfaya giriyorum 7 görüntülenme oluyor. Sabit bir sayaç yani bu sizin verdiğiniz.

Ben her konu için ayrı bir sayaç oluşturmak istiyorum. Yardımcı olacak olan varmı acaba
https://www.gamepaylasim.com/ » Düşünceler profesyonel olmadıkça emekler amatör kalır.
  #7  
Okunmamış 17 Mayıs 2019, 16:37
nefrety Adlı Üyenin Avatarı
 
Üyelik Tarihi: 31 Mayıs 2016
Yaş / Cinsiyet: 32 / Erkek
Meslek: bilişim
Konum: Antalya
Ad, Soyad: Se... Çi...
Mesajlar: 246
Beğeniler: 15 / 6
Ticaret: 5, 100%
benim gönderdiğimi hersayfa için ayrı şekilde yapacaksın her sayfa kendi bölümüne yazacak bu şekilde yaparsan sorunsuz çalışır yani header yada footere degil direk sayfa içine yapacaksın ve o sayfayla ilgili sqldeki veriye yazacaksın bu kadar yapıalcak sen sabit bir yerde bıraktın bu kodu büyük ihtimal
Mail :info@selotek.com
Skype: destek@selotek.com
Whatsapp :Tıklayın
  #8  
Okunmamış 17 Mayıs 2019, 16:43
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 07 Ağustos 2014
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Diyarbakır
Ad, Soyad: Ha... Ka...
Mesajlar: 668
Beğeniler: 212 / 36
Ticaret: 7, 100%
Alıntı:
JoshgunPRO Adlı Üyeden Alıntı
Aslında çok basittir, nefrety nickli arkadaşın dediği gibi. İnternette olan dersleri kullanamamanızdan anladığım kadarıyla php ile aranız pek iyi değil. Dolayısıyla tekrar aynı şeyi yazmak istemedim. Şu kodla kolaylıkla yapabilirsiniz:
PHP- Kodu:
<?php
//görüntülenme sayısının alınması
$oku = @fopen('sayac.txt''r');
$rakam = @fread($okufilesize('sayac.txt'));
@
fclose($oku);
 
//sayac.txt sayfasının oluşturulması
$yaz fopen('sayac.txt''w');
$goruntulenme $rakam+1;
//görüntülenme sayısının 1 artırılması
fwrite($yaz$goruntulenme);
fclose($yaz);
 
//sayınn ekranda gösterilmesi
echo "Bu sayfa ".$goruntulenme." kere görüntülendi.";
?>
Kaynak: http://bcakir.com/veritabansiz-sayfa...tulenme-sayisi
Hocam bu site sayacı, arkadaşın bahsettiği sayfa görüntüleme sayısı.
  #9  
Okunmamış 17 Mayıs 2019, 16:48
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 07 Ağustos 2014
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Diyarbakır
Ad, Soyad: Ha... Ka...
Mesajlar: 668
Beğeniler: 212 / 36
Ticaret: 7, 100%
Mobildeyim kod yazamıyorum, ama mantık belli, veritabanında sayfa bilgilerinin bulunduğu tabloya hit adında bir sütun oluşturun varsayılan değer olarak 0 ayarlayın. Sonra içerikleri gösterdiğiniz php sayfaya veritabanı update işlemi yaptırın, her sayfa açıldığında hit sayısını alıp 1 arttırın ve kaydedin.
  #10  
Okunmamış 17 Mayıs 2019, 17:11
JoshgunPRO Adlı Üyenin Avatarı
Hata değil, çare bulun.
 
Üyelik Tarihi: 21 Ekim 2018
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Web Developer
Konum: Diğer
Ad, Soyad: Jo... Em...
Mesajlar: 85
Beğeniler: 29 / 15
Ticaret: 0, 0%
Alıntı:
hafselkarayel Adlı Üyeden Alıntı
Hocam bu site sayacı, arkadaşın bahsettiği sayfa görüntüleme sayısı.
Mantık aynı, görüntülenme olarak da kullanılabilir fakat tek sayfalık. Gece uykusuzluğundan orasına pek dikkat edememişim.

Haberler isminda tablon olduğunu var sayıyorum, tabloya hit diye sütun ekle.
PHP- Kodu:
mysql_query("UPDATE haberler SET hit = hit + 1 WHERE id = $id"); 
$sorgu = mysql_query("SELECT hit FROM haberler WHERE id = $id");
$goster = mysql_fetch_assoc($sorgu);
Bu makale <?php echo $goster['hit'?> kez okundu
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 18:19.