Merhabalar. PHP ile sayfalama mantığını yaptım. Fakat şimdi şöyle bir durum var ki, sayfamalar sayfa boş iken bile gözükmekte. Şimdi benim ürünler diye bir tablom var ve bu tabloda cat_id diye bir sütun oluşturdum. Kategoriler tablomda ise category_id aynen bu cat_id sayfası ile eşitlenip o sayfada gösterilmekte. Nasıl desem yani o kategoriye ait olduğunda sayfada listelenme yapılmakta. Fakat durum şu ki, kafamda bir türlü mantığı oturtamadım bir türlü. Ben istiyorum ki, sayfamda yani belli olan sayfamda herhangi bir ürün yoksa bile sayfalamayı bile göstermesin. Yani yapı tam olarak şöyle /category/1 burada bir kategori id-si olmakta tabi /category/1/page/2 bu da mesela sayfalama örneğim Yani kısaca category/2 de atıyorum ürünlerim var ve sıkıntı çıkarmıyor. Çünkü sayfamda ürün olduğu için dolayısıyla da sayfalama göstermesi normal bir durum. Ama category 1 mesela boş çünkü ürünlerim tablosunda cat_id diye bir şey oluşturmadım yani o kategori üzre. Kısacası boş ise gösterilmesini istemiyorum.