Giriş Yap / Kayıt Ol

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP
Web Hosting SMS Api

php session oturum kontrolü hatası

Sosyal Ağlarda Paylaş:
  #1  
Okunmamış 18 Haziran 2017, 01:39
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Mart 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: öğrenci
Ad, Soyad: On... Gü...
Mesajlar: 51
Beğeniler: 2 / 4
Ticaret: 0, 0%
sa arkadaşlar if ile oturum varsa şu olsun diye bu kodu yazdım ama header ın altına 50px lik boşluk bırakıyor else de de boşluk oluyor sorun ne olabilir acaba yardımcı olurmusunuz


PHP- Kodu:
<?php include("inc/header.php"); ?>
<?php
    
if(!$_SESSION){?>
     
        <div class="app-body">
            <div class="item  h-v-58">
                <div class="item-bg">
                    <img src="assets/images/1.jpg" class="blur " data-pin-nopin="true">
                </div>
                <div class="p-y-lg">
                    <div class="p-a-lg hidden-xs-down"></div>
                    <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12">
                        <div class="text-center text-white">
                            <h1 class="_700 m-b">deneyimlerini paylaş.</h1>
                            <button onClick="location.href='inc/giris-yap.php'"class="md-btn md-raised m-b-sm w-md h-2x white text-black">Oturum aç</button>
                            <button onClick="location.href='inc/kayit-ol.php'"class="md-btn  md-raised m-b-sm w-md h-2x blue">Kayıt ol</button>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>                    
<?php }else{
                
                include 
"inc/anasayfa.php"
        
        }  
?>

<?php include("inc/footer.php"); ?>
Speed Hosting
  #2  
Okunmamış 18 Haziran 2017, 02:49
Enna Adlı Üyenin Avatarı
Front-end Developer
 
Üyelik Tarihi: 22 Mart 2017
Cinsiyet: Erkek
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Oğ... Or...
Mesajlar: 13
Beğeniler: 1 / 1
Ticaret: 1, 100%
Bu şekilde deneyin.
Kod:
<?php
 include("inc/header.php"); 
 session_start();
 if (!isset($_SESSION)) {
      echo '<meta http-equiv="Refresh" content="0;url=oturum başarısız ise gönderilecek yer">';
	exit();
	}
?>
        <div class="app-body"> 
            <div class="item  h-v-58"> 
                <div class="item-bg"> 
                    <img src="assets/images/1.jpg" class="blur " data-pin-nopin="true"> 
                </div> 
                <div class="p-y-lg"> 
                    <div class="p-a-lg hidden-xs-down"></div> 
                    <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> 
                        <div class="text-center text-white"> 
                            <h1 class="_700 m-b">deneyimlerini paylaş.</h1> 
                            <button onClick="location.href='inc/giris-yap.php'"class="md-btn md-raised m-b-sm w-md h-2x white text-black">Oturum aç</button> 
                            <button onClick="location.href='inc/kayit-ol.php'"class="md-btn  md-raised m-b-sm w-md h-2x blue">Kayıt ol</button> 
                        </div> 
                    </div> 
                </div> 
            </div> 
        </div>                     

<?php include("inc/footer.php"); ?>
www.ennasoftware.com
  #3  
Okunmamış 18 Haziran 2017, 03:46
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Mart 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: öğrenci
Ad, Soyad: On... Gü...
Mesajlar: 51
Beğeniler: 2 / 4
Ticaret: 0, 0%
denedim olmadı sorun devam ediyor hala
  #4  
Okunmamış 18 Haziran 2017, 11:26
Avatar Seçilmemiş
Üyeliği Durdurulmuş
 
Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2017
Yaş / Cinsiyet: 18 / Erkek
Meslek: Yazılım
Konum: Bilecik
Ad, Soyad: Os... Ça...
Mesajlar: 1.876
Beğeniler: 342 / 182
Ticaret: 1, 67%
Bağlantıda sessionu başlatacaksın. Sonrasında index içine:
PHP- Kodu:
<?php 
      
        
if(!isset($_SESSION["oturum"])){
            echo 
"HOŞGELDİN ZİYARETÇİ...&nbsp;<a href='giris.php'>GİRİŞ YAP </a> &nbsp | &nbsp; <a href='kayit.php'>KAYIT OL</a>";
        }else{
            echo 
"Hoşgeldiniz..&nbsp;".@$_SESSION["kadi"]."&nbsp;|&nbsp;<a href='cikis.php'>Çıkış Yap</a>";
        } 
      
    
    
?>
giris.php için:
PHP- Kodu:
<?php 
        
        
if(isset($_POST["giris"])){
            
            
$kadi strip_tags(trim($_POST["kadi"]));
            
$pass md5(sha1($_POST["pass"]));
            
            if(!
$kadi || !$pass){
                echo 
"<div style='color:red'>Boş alan bırakmayınız..<br></div>";
            }else{
                
                
$girisyap mysql_query("SELECT * FROM uyeler WHERE kadi='$kadi' AND pass='$pass'");
                
$verisay  mysql_num_rows($girisyap);
                
                if(
$verisay ){
                    
                    
$row mysql_fetch_array($girisyap);
                    
$_SESSION["oturum"] = true;
                    
$_SESSION["kadi"]   = $row["kadi"];
                    
$_SESSION["id"]     = $row["id"];
                    
                    echo 
"<div style='color:red'>Hoşgeldiniz sayın kullanıcı yönlendiriliyorsunuz...<br></div>";
                    
header("refresh:3;url=index.php");
                    
                }else{
                    echo 
"<div style='color:red'>Kullanıcı adı veya şifre yanlış<br></div>";
                }
                
            }
            
        }
        
    
?>
  #5  
Okunmamış 18 Haziran 2017, 11:26
Avatar Seçilmemiş
Üyeliği Durdurulmuş
 
Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2017
Yaş / Cinsiyet: 18 / Erkek
Meslek: Yazılım
Konum: Bilecik
Ad, Soyad: Os... Ça...
Mesajlar: 1.876
Beğeniler: 342 / 182
Ticaret: 1, 67%
Bağlantıda sessionu başlatacaksın. Sonrasında index içine:
PHP- Kodu:
<?php 
      
        
if(!isset($_SESSION["oturum"])){
            echo 
"HOŞGELDİN ZİYARETÇİ...&nbsp;<a href='giris.php'>GİRİŞ YAP </a> &nbsp | &nbsp; <a href='kayit.php'>KAYIT OL</a>";
        }else{
            echo 
"Hoşgeldiniz..&nbsp;".@$_SESSION["kadi"]."&nbsp;|&nbsp;<a href='cikis.php'>Çıkış Yap</a>";
        } 
      
    
    
?>
giris.php için:
PHP- Kodu:
<?php 
        
        
if(isset($_POST["giris"])){
            
            
$kadi strip_tags(trim($_POST["kadi"]));
            
$pass md5(sha1($_POST["pass"]));
            
            if(!
$kadi || !$pass){
                echo 
"<div style='color:red'>Boş alan bırakmayınız..<br></div>";
            }else{
                
                
$girisyap mysql_query("SELECT * FROM uyeler WHERE kadi='$kadi' AND pass='$pass'");
                
$verisay  mysql_num_rows($girisyap);
                
                if(
$verisay ){
                    
                    
$row mysql_fetch_array($girisyap);
                    
$_SESSION["oturum"] = true;
                    
$_SESSION["kadi"]   = $row["kadi"];
                    
$_SESSION["id"]     = $row["id"];
                    
                    echo 
"<div style='color:red'>Hoşgeldiniz sayın kullanıcı yönlendiriliyorsunuz...<br></div>";
                    
header("refresh:3;url=index.php");
                    
                }else{
                    echo 
"<div style='color:red'>Kullanıcı adı veya şifre yanlış<br></div>";
                }
                
            }
            
        }
        
    
?>
  #6  
Okunmamış 19 Haziran 2017, 16:05
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Mart 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: öğrenci
Ad, Soyad: On... Gü...
Mesajlar: 51
Beğeniler: 2 / 4
Ticaret: 0, 0%
ben birde admin panelinde oturum başlatmıştım ondan olabilirmi yani admin panelinde ayrı sitede ayrı oturum yapmak istedim ama karışmış olablirmi nasıl yaparım bunu
  #7  
Okunmamış 19 Haziran 2017, 17:04
ÖmerGünay Adlı Üyenin Avatarı
http://www.omergunay.net/
 
Üyelik Tarihi: 15 Mayıs 2015
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Meslek: Webmaster
Ad, Soyad: Öm... Gü...
Mesajlar: 742
Beğeniler: 203 / 139
Ticaret: 7, 100%
site verebiliyor musun? Css le alakalı da olabilir. cageboy
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 15:15.