-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İyi günler php'de yeni bir script kodluyorum kodladığım sistemde tema ve eklentiler sistemide olmasını istiyorum.Eklentiler kısmını hallettim ancak tema sistemi için bir yol bulamadım
amacım Wordpress'te olduğu gibi eklenti içerisinden olur tema içinden olur stil veya script dosyası kolayca eklenmesi ve silinmesi pasif hale getirilmesi gerekmekte bunun için kod yapısını inceledim
class.wp_styles.php class.wp.dependencies.php class-wp.dependency.php dosyalrını inceledim bir kısmını anlamama rağmen Stil dosyasının nasıl yüklendiğini çözemedim enqueue fonksiyonu sadece kuyruğa ve deger değişkenine değer atıyor.Ne wp.wp.styles.php içindeki do_item() fonksiyonuna erişimi var nede wp_enqueue_style() fonksiyonun ? nasıl değeri alıp yazdırıyor?
Tema motoru için github vb kaynak örneği gösterebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Codeigneter ya da laraveli incelediniz mi hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Wp wp_styles sınıfı içinde do_item fonksiyonu çağırılmadigi halde nasıl oluyorda bu fonksiyonlar tetikleyebiliyor ? Bunun cevabını bulamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Codeigneter ve laravel de kendi yapısını kullanıyor. Wordpress de aynı mantık vardır büyük ihtimal. Yani bazı dosyalar var ki orada tanımladığınız özellikler sistemin her yerinden ulaşılabiliyor, countruct olusurarak. Kendiniz yaparken nasıl yapabilirsiniz onu bilmiyorum.