egn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Evde Kendi Halinde Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba , php temelini ögrendim. basit blog scriptleri felan yapabiliyorum, fakat ileriye gidemiyorum. örnek mesela bir sistem olucak üye reklama tıklıcak,sonra kredi kazancak. felan - bu veya vb şeyler yani algoritma yapamıyorum. Nasıl yapabilirim Önerebilceğiniz bir şeyler var mı?
MrTr
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Klasik olarak mantığı oturtun öncelikle. Örnek verecek olursak üye reklama tıklayacak diyorsunuz sonra kredi kazanacak. Burada ki mantık şu şekilde olmalı;
Kullanıcı reklama tıkladı mı ?->tıkladı->kredi bilgilerini yükseltme->işlem tamam->kullanıcıya bildir gibi düşünebilirsiniz.Basit mantık, kodlama kısmı zaten takıldığınız yerde gerek buradan gerek google amcadan yardım alabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tema tasarımı,Özel yazılım,Reklam ve Grafik(logo,banner ve baskı) işlemleriniz için ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum hemen olmaz eklediğin şeyin nasıl çalışacağını ve nasıl olacağını tasarlamalısın ve ona göre kodlama işlemini yapıcaksın. Üye reklama tıklıcak diyosun o zaman üyeler tablon olucak üyeler kayıt vs giriş olcak. böyle adım adım herşeyi düşüneceksin.
Reklam olarak algılanmaz umarım imzamdaki adrese gidip toplist scripti oynatma listesine bi göz at istersen en basit script o 3-4 saatte kodladım ve videoları bitirdim günlük olarak video atıyorum belki orda yaptığım işlemler sana yol gösterebilir
VBA Developer
MrTr
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
egn adlı üyeden alıntı
MrTr hocam, öncelikle teşekkür ederim. yardımcı olmaya çalıştığınız için şeye gelirsek ben o şekilde mantık kurabiliyorum, takıldıgım yer kurduğum mantığı nasıl kodlucam o konuda beceriksizim.
Kod kısmı tamamen pratikle çözülecek kısım. mantık kuruldu, örnek veriyorum kullanıcının kredisin yükselmesi gerekiyor. Nasıl kodlayacağımı bilmiyorum hemen aç google php veritabanında değer yükseltme diye bir arama yapıştırın.Daha sonra zihinsel hafızadan çok parmak hafızası oluşur ve parmaklarınız kendisi kodlamaya başlar.Bu süreçte beceriksizim diyip moralinizi bozmayın çünkü tüm komutları ezbere bilmek zorunda değilsiniz ki benim bile hali hazırda google amcaya sorduğum onlarca şey var çünkü her şeyi aklımızda tutamayız
Tema tasarımı,Özel yazılım,Reklam ve Grafik(logo,banner ve baskı) işlemleriniz için ulaşabilirsiniz.
MrTr
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.Sakin bırakmayı düşünmeyin(bu sebepten ötürü tabi) çünkü yazılıma yeni başlayan herkesin başından geçen bir durum ancak bu süreçte heves ve azim devreye giriyor.