lostyazilim

PHP Temelini Ögrendim Ama Algoritma Yapamıyorum -Yardım

8 Mesajlar 958 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

egn egn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Evde Kendi Halinde Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 81 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba , php temelini ögrendim. basit blog scriptleri felan yapabiliyorum, fakat ileriye gidemiyorum. örnek mesela bir sistem olucak üye reklama tıklıcak,sonra kredi kazancak. felan - bu veya vb şeyler yani algoritma yapamıyorum. Nasıl yapabilirim Önerebilceğiniz bir şeyler var mı?

wmaraci
reklam

MrTr MrTr Developer Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Klasik olarak mantığı oturtun öncelikle. Örnek verecek olursak üye reklama tıklayacak diyorsunuz sonra kredi kazanacak. Burada ki mantık şu şekilde olmalı;
Kullanıcı reklama tıkladı mı ?->tıkladı->kredi bilgilerini yükseltme->işlem tamam->kullanıcıya bildir gibi düşünebilirsiniz.Basit mantık, kodlama kısmı zaten takıldığınız yerde gerek buradan gerek google amcadan yardım alabilirsiniz.
egn

kişi bu mesajı beğendi.

Tema tasarımı,Özel yazılım,Reklam ve Grafik(logo,banner ve baskı) işlemleriniz için ulaşabilirsiniz.

vkonca vkonca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 73 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum hemen olmaz eklediğin şeyin nasıl çalışacağını ve nasıl olacağını tasarlamalısın ve ona göre kodlama işlemini yapıcaksın. Üye reklama tıklıcak diyosun o zaman üyeler tablon olucak üyeler kayıt vs giriş olcak. böyle adım adım herşeyi düşüneceksin.

Reklam olarak algılanmaz umarım imzamdaki adrese gidip toplist scripti oynatma listesine bi göz at istersen en basit script o 3-4 saatte kodladım ve videoları bitirdim günlük olarak video atıyorum belki orda yaptığım işlemler sana yol gösterebilir
egn

kişi bu mesajı beğendi.

VBA Developer

• Üyelik 01.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 81 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
MrTr hocam, öncelikle teşekkür ederim. yardımcı olmaya çalıştığınız için şeye gelirsek ben o şekilde mantık kurabiliyorum, takıldıgım yer kurduğum mantığı nasıl kodlucam o konuda beceriksizim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 81 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
vkonca sizede, Teşekkür ederim hocam. düşünme kısmını yapıyorum üstte yazdığım gibi fakat kodlama konusunda beceriksizim orayı oturtsam gerisi gelicek'de işte. bu arada kanalınızı inceleyeceğim.
vkonca

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

egn adlı üyeden alıntı

MrTr hocam, öncelikle teşekkür ederim. yardımcı olmaya çalıştığınız için şeye gelirsek ben o şekilde mantık kurabiliyorum, takıldıgım yer kurduğum mantığı nasıl kodlucam o konuda beceriksizim.

Kod kısmı tamamen pratikle çözülecek kısım. mantık kuruldu, örnek veriyorum kullanıcının kredisin yükselmesi gerekiyor. Nasıl kodlayacağımı bilmiyorum hemen aç google php veritabanında değer yükseltme diye bir arama yapıştırın.Daha sonra zihinsel hafızadan çok parmak hafızası oluşur ve parmaklarınız kendisi kodlamaya başlar.Bu süreçte beceriksizim diyip moralinizi bozmayın çünkü tüm komutları ezbere bilmek zorunda değilsiniz ki benim bile hali hazırda google amcaya sorduğum onlarca şey var çünkü her şeyi aklımızda tutamayız
egn

kişi bu mesajı beğendi.

Tema tasarımı,Özel yazılım,Reklam ve Grafik(logo,banner ve baskı) işlemleriniz için ulaşabilirsiniz.

• Üyelik 01.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 81 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
MrTr Tamamdır hocam, Dediklerinizi Deniyeceğim. Gerçekten Çok teşekkür ederim. bırakmayı düşünüyordum, ileryemediğim için Tekrar deniyeceğim. iyi geceler

• Üyelik 14.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.Sakin bırakmayı düşünmeyin(bu sebepten ötürü tabi) çünkü yazılıma yeni başlayan herkesin başından geçen bir durum ancak bu süreçte heves ve azim devreye giriyor.
egn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al