-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar birkaç gündür şöyle güzel ve değişik bir proje arayışındayım Ama hep aynı şeyler script sitelerine giriyorum eticaret arkadaşlaık vs ...Aklıma bişey gelmiyordu sonra şöyle bir proje fikri buldum adam şunu yap diyor
Popüler alışveriş sitesindeki ürünleri tarayacak. fiyatı düşenleri gün gün listeleyecek. Alarm kurulabilecek.
Bunu yapmak istiyorum ama mantığı nasıl olmalı daha önce basit botlar yaptım ama binlerce sayfalık bir gittigidiyorda bu işi yapmanın bir yolu olmalı bunun apisi varmı mesela curl ile mi yapılır nasıl bir yol izlemeliyim lütfen herkes fikirlerini paylaşırmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Her ürünü tarayacaksa hocam fiyatları kendi dbnize çekip her aksam 12de bir dosya üzerinden db deki değer yeni çekilen değerden büyükse kategorisini alip farkli bir tabloya (indirim_tbl) ekletip bunu da sitede yayinlatabilirsiniz. Kontrol yapısını arka bir sayfada cron ile yaparsaniz site kasmaz da hem.
Farklı yöntemler vardır arkadaşların. Xml yada apisi yoksa bu sistem kullanılabilir. Xml yada api varsa aynı yöntemi bunlar üzerinde uygularsinız .