-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektrik/Elektronik
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bir adet panel scriptimiz mevcut şimdi bu script uygulamaya giriş yapmış kişileri Order By rand () limit .$kişisayisi. kadar gönderiyor. Uygulama içerisinde ise; 320 adet kişi var.
Fakat gönderilen veri random olduğu için 320 kişiyi belki 4 - 5 defa aynı yere göndermek istiyor instagram'da bir kez takipçi olabilme hakkını verdiği için script'in gönderdiği üyeler boşa gidiyor.
Şimdi bu rand yerine ne yapabiliriz? yada söyle diyim ben Order By id DESC limit kişisayisi olarak da denedim yine aynı. Direk Order By olarakda denedim yine aynı bu sorunu bir türlü geçemedim yardımcı olacak varsa güzel olur ücretli/ücretsiz :)
Kod ise;
$bilgi = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM yonetim WHERE id='".$id."'"));
$limit = $bilgi['kredi'];
$query = mysql_query("SELECT * FROM instagram WHERE durum='0' ORDER BY rand() limit ".$kisi_sayisi."");
$i = 0;
$error = 0;
$success = 0;
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de instagram, twitter scriptleri yazıyorum. Bunun en basit çözümü "eğer beğendiyse" olayıdır. Mesela instagramın user_has_liked olayı var. Eğer sistemdeki 320 kişiden herhangi biri üyenin fotoğrafını daha önce beğenmişse pas geçer. beğenmemişse zaten işlem tamamlanır. Bu konu üzerinde çalış derim.