-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sürüngen
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar konu başlığı ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat yapmak istediğim olay şu:
slayt gösterisi oluşturulmuş bir kod var elimde bu kod içerisinde resim linklerini değiştirip gerekli slaytı oluşturdum fakat slaytın değişimi için sürekli elle link adreslerini yada resimleri değiştirmem gerekiyor.
istiyorum ki siteye son eklenen 8-10 konudaki konu resmini çeksin. bunu nasıl yapacağımı anlatırsanız memnun olurum.
yada sılayt için kullanıcı girişli ve yüklenecek olan resimlerin ismini otomatik olarak belirlenen isimlerle değiştiren küçük bir scriptte olur.
otomatik çekilecek olan konular çok tıklanan yada ziyaret edilen konuların konu resmi de olabilir.
yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sürüngen
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
eklemeyi unutmuşum opencart kullanıyorum. site adresi ise nakışanahtarlık.com istiyorum ki ana sayfadaki slayt resimlerini kolay değiştirebileyim resim upload ile beraber de değiştirilebilir. fakat herkez resim yüklerse o da olmaz kullanıcı girişi yapıldıktan sonra açılan bir sayfa olmalı.
Nova
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker, Dış Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne yazık ki çok kötü bir web siteniz var hocam. Özellikle header kısmı bir felaket. Son yazıların içindeki featured imagelardan slider istiyorsanız Wordpress'e geçiş yapıp content slider diye aratabilirsiniz. Wp size çok daha fazla çözüm sunacaktır. WooCommerce özellikli temalar ile e-ticaret sitesi oluşturabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.