-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
arkadaşlar sosyal medya sitesi kurma fikri var aklımda ama hazır bi sistem falan istemıyorum. varsın hiç yapamayım bu fikrimi gerçekleştiremeyim ama hazır bişey olmasın. kendim denemek uğraşmak istiyorum.
farkındayım yapamayacağım ama yapmaya çalışırken ne öğrenirsem kardır.
php bilgim yok ama işlerin nasıl gittigini biliyorum echo post gönderme falan :D
internette sıfırdan sosyal medya kodlamak için videolar varsa atarsanız sevinirim
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşım grafiker olarak tanıtmışsın kendini foruma en azından meslek kısmında öyle yazıyor. Dolayısıyla az çok nasıl olduğunu bilirsin bu işlerin... sosyal medya nasıl kurulur diye video olur mu? oldu diyelim 2-3 aylık bilginle ne yapabileceğini sanıyorsun bu işler o kadar kolay mı? hadi bu işler öyle kolay sadece php bilmekle olur mu? hadi diyelim o da oldu sadece php ile bir sosyal mecra yarattın(!) bu senin kaç yılını alır biliyor musun? hiç düşündün mü neden bu adamlar koskoca şirket kurup yüzlerce hatta binlerce insan çalıştırıyor? Yani insanların şevkini kırmamaya çok özen gösteririm ama insanlarla dalga geçer gibi konu açman çok rahatsız edici.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bence sosyal ağ yerine daha basit şeyler yapmalısın öğrenmek için tema blog vs. ondan sonra asıl yapmak istediğini yaparsın :)
MultiAnaliz.com