Giriş Yap / Kayıt Ol
ytmatikvip

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

5Beğeni
  • 1 Yazan Mastermeido
  • 1 Yazan Abdullahx
  • 2 Yazan mehmet01
  • 1 Yazan SancarSaran

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

Spesifik SESSION silme

  #1  
Okunmamış 06 Kasım 2019, 13:45
Avatar Seçilmemiş
MW Aracı
 
Üyelik Tarihi: 03 Nisan 2019
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: .
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ab... Ka...
Mesajlar: 789
Beğeniler: 334 / 242
Ticaret: 1, 100%
Merhabalar;
Şimdi benim
PHP- Kodu:
$_SESSION['bir'];
$_SESSION['iki']; 
olarak iki ayrı session değerim var. Ben bunlardan yalnızca $_SESSION['iki'] yi silmek istiyorum diğerine herhangi bir şey olmadan devam etsin. İnternette unset($_SESSION['iki']) tarzı bir kullanım gördüm ama php nin kendi sitesinde de yeni PHP sürümlerinde bunu kullanmayın yazıyor.
Bu konu hakkında net bir bilgi sahibi olan var mıdır?
kochost
  #2  
Okunmamış 07 Kasım 2019, 00:13
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 18 Mart 2017
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Sağlayıcı
Konum: Adana
Ad, Soyad: Be... Er...
Mesajlar: 211
Beğeniler: 54 / 155
Ticaret: 4, 100%
PHP sitesinde öyle bir ibare göremedim, unset fonksiyonu PHP 7 ile uyumludur ibaresi var.
Abdullahx bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 07 Kasım 2019, 00:23
Avatar Seçilmemiş
MW Aracı
 
Üyelik Tarihi: 03 Nisan 2019
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: .
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ab... Ka...
Mesajlar: 789
Beğeniler: 334 / 242
Ticaret: 1, 100%
Mobilden bakınca ve deneme imkanım olmayınca bu fonksiyonun kullanılabilir olduğunu düşündüm de deneyince istediğim şeyi yapamadığını fark ettim zaten. session u isset ile kontrol ettiğimiz zaman tepki vermiyor varmış gibi davranıyor. o yüzden vazgeçtim kullanmaktan. Yine de ilginiz için teşekkürler.
Mastermeido bunu beğendi.
  #4  
Okunmamış 07 Kasım 2019, 01:08
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 12 Mart 2013
Yaş / Cinsiyet: 28 / Erkek
Meslek: ...
Konum: Adana
Ad, Soyad: Me... Ça...
Mesajlar: 439
Beğeniler: 191 / 159
Ticaret: 1, 100%
$_SESSION['iki'] = false; yapabilirsiniz. Bu sessionu negatif yapar ve if($_SESSION['iki']) olarak kullandığınızda sonuç false olacağından dolayı işlem görmez. Tabi yine de deneyin siz.
berkaycatak ve Abdullahx bunu beğendi.
  #5  
Okunmamış 07 Kasım 2019, 01:23
Avatar Seçilmemiş
MW Aracı
 
Üyelik Tarihi: 03 Nisan 2019
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: .
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ab... Ka...
Mesajlar: 789
Beğeniler: 334 / 242
Ticaret: 1, 100%
Teşekkür ederim, yarın deneyeceğim
  #6  
Okunmamış 07 Kasım 2019, 17:52
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 14 Ocak 2018
Yaş / Cinsiyet: 47 / Erkek
Meslek: Programcı
Konum: İzmir
Ad, Soyad: Sa... Sa...
Mesajlar: 326
Beğeniler: 111 / 4
Ticaret: 0, 0%
Olmaz bir şey unset edeceksin
Abdullahx bunu beğendi.
  #7  
Okunmamış 07 Kasım 2019, 20:41
Avatar Seçilmemiş
MW Aracı
 
Üyelik Tarihi: 03 Nisan 2019
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: .
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ab... Ka...
Mesajlar: 789
Beğeniler: 334 / 242
Ticaret: 1, 100%
Alıntı:
mehmet01 Adlı Üyeden Alıntı
$_SESSION['iki'] = false; yapabilirsiniz. Bu sessionu negatif yapar ve if($_SESSION['iki']) olarak kullandığınızda sonuç false olacağından dolayı işlem görmez. Tabi yine de deneyin siz.
false olarak denedim hocam, session yine var gözüküyor içeriği siliniyor, bir sürü daha sorgu isteyecek o şekilde de
  #8  
Okunmamış 07 Kasım 2019, 20:41
Avatar Seçilmemiş
MW Aracı
 
Üyelik Tarihi: 03 Nisan 2019
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: .
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ab... Ka...
Mesajlar: 789
Beğeniler: 334 / 242
Ticaret: 1, 100%
Alıntı:
SancarSaran Adlı Üyeden Alıntı
Olmaz bir şey unset edeceksin
session kontrol eden cookilerle işi çözdüm ben hocam teşekkürler
Cevap Yaz Favorilerime Ekle

550x90

Bu Alana Reklam Ver

550x90

Bu Alana Reklam Ver



Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 07:55.