Tartışmayı canlandırmak gibi olmasın ama arkadaş demo sunduysa kişisel görüşüm , para yatırıldıktan sonra scriptin verilmesidir.Arkadaş demo sunmuş sonuçta yaptıkları ortada parayı aldıktan sonra neden vermesin?
Fakat siz ( burada sizi değil tarafı bahsediyorum herhangi bir kişi ) scripti para yatırmadan alabilirsiniz ve arkadaşın ne kadar emeği varsa yazık olur , insanlara güveni kalmaz.
Fakat siz ( burada sizi değil tarafı bahsediyorum herhangi bir kişi ) scripti para yatırmadan alabilirsiniz ve arkadaşın ne kadar emeği varsa yazık olur , insanlara güveni kalmaz.
Haklısınız ama ben paypal olarak ücreti hemen verebileceğimi söyledim işimin acele olması gerekdiğini belirttim arkadaş paypal olmaz dedi bende yarın ödemenizi yaparım dedimk sonuçda 25 tl söz konusu bile değil benım için ve arkadaşın bana güvenmesı için facebook üzerinden konuşdum o kişi bana yardımcı olmadığı için ve güven vermediği için bende onu tercih etmedim olay budur.. Ve bana gösterdiği scriptide kendi düzenlediğine inanmıyorum internetde biraz araşdırmadan sonra çalışan halini buldum..
Ek Olarak:
Tamamına katılmak ile beraber isteyen her insanın isteyen her insanla çalışmayı isteme veya istememe hakkı da vardır. Bende ilk mesaj atanlardandım inceledim fakat script warez ve o kadar çok hata var ki içinde sıfırdan yazmanın daha mantıklı olduğu kanısına vardım. Sıfırdan yazdırmanız sizin için daha güzel olur.
Haklısınız Yorumunuz için teşekkür ederim internetde biraz gezindim ve çalışan halini buldum ve başka bir arkadaşla ufak tefek hata varmı dıye bakıcaz bu akşam olmadı sıfırdan yapdırmayı düşünüyorum Tavsiyeniz için Teşekkürler :)