-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar..
Üniversite başlayana kadar (15 Eylül) boş vaktim var. Bu fırsatta ücretsiz bir dizi scripti yazıp dağıtmayı planlıyorum. Hatta başladım bile :)
Adres : demo.webdetay.org/hazir/
Tasarım burada paylaşılan ücretsiz bir html tasarımdı. 15 Gün gibi bir vaktim olduğundan scripti pek detaylı yapmayı düşünmüyorum ama yine ileride boş vakitlerim de sürüm sürüm geliştireceğim.
Sizden şu an ne yapmalıyım neler olmalı ne yaparsam daha iyi olur neyi yanlış yapıyorum gibi tavsiyeler bekliyorum. Görüşlerinizi bekliyorum :)
İyi Akşamlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam özel dizi sayfaları yaparsanız çok güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Üyelik sistemi olmalı mı çok kararsız kaldım. Sizce olmalı gerçekten bir ihtiyaç mı yoksa olmasa da olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oww bu temayı kullanırım ben. Çok güzel olacak. Yapabilirseniz üyelere ufak özellikler ekleyebilirsek daha güzel olur nerde kaldığını gösterme. Ne bileyim dizimag kafası puanlar toplama falan
Bir bölümede tıkla film izle olayı olsa iyi olabilir. Fikir danışmanlığı için yardımcı olabilirim...
www.mediaoyun.com
www.onerifim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Skype adresiniz varsa yazın ekleyim ordan konuşalım. Dizi sitelerine sadece girip izleyip çıkan biri olduğumdan pek detaylı bilmiyorum :) Yapmışkende biraz işe yarayan bir şey olsun istiyorum :)