Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

1Beğeni

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

Uzaktan Veri Çekmek Lütfen Yardım

  #1  
Okunmamış 07 Kasım 2018, 22:04
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 19 Ekim 2016
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Meslek: Webmaster
Konum: Malatya
Ad, Soyad: Bi... Ba...
Mesajlar: 305
Beğeniler: 35 / 137
Ticaret: 0, 0%
Merhabalar Hocalarım Malatya için Bir nöbetçi eczane sitesi yapıyorum fakat malatyaeczaciodasi.org.tr'den eczane bilgilerini çekmeyi bir türlü beceremedim yardımcı olurmusunuz

Aşağıdaki Resim'deki Yeri çekmek istiyorum Tarih,Başlık,Adress Vs.

  #2  
Okunmamış 08 Kasım 2018, 11:20
hsntngr Adlı Üyenin Avatarı
Kontör at
 
Üyelik Tarihi: 21 Eylül 2016
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: Avukat
Konum: Samsun
Ad, Soyad: Ha... Tı...
Mesajlar: 1.091
Beğeniler: 304 / 93
Ticaret: 3, 100%
direk tabloyu çekip kaydedin ?
  #3  
Okunmamış 08 Kasım 2018, 11:45
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Ağustos 2018
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Meslek: Maliyeci
Konum: Uşak
Ad, Soyad: La... Ha...
Mesajlar: 154
Beğeniler: 42 / 3
Ticaret: 2, 100%
http://malatyaeczaciodasi.org.tr/nob...ihi=2018-11-08
Hocam bu olurmu yoksa diğerinimi istiyorsunuz?
  #4  
Okunmamış 08 Kasım 2018, 12:09
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Ağustos 2018
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Meslek: Maliyeci
Konum: Uşak
Ad, Soyad: La... Ha...
Mesajlar: 154
Beğeniler: 42 / 3
Ticaret: 2, 100%
<?php
$url = 'http://www.malatyaeczaciodasi.org.tr/nobetci_eczaneleri_yazdir.php?gunun_tarihi=2018-11-08';
$icerik = file_get_contents($url);
$icerik = str_replace('<body >','',$icerik);
$icerik = str_replace('P.MsoNormal {
FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"; mso-style-parent: ""; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm; margin-bottom:0pt
}','',$icerik);
$icerik = str_replace('</STYLE></head>','',$icerik);
$icerik = str_replace('<title>Eczane Nöbet Listesi</title><STYLE>H4 {
FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 24pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"; TEXT-ALIGN: center
}','',$icerik);
$icerik = str_replace('<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="tr">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">','',$icerik);
$icerik = str_replace('<html>','',$icerik);
$icerik = str_replace('</html><script>javascriptrint();</script>','',$icerik);
$icerik = str_replace('</body>','',$icerik);

echo $icerik;

?>
  #5  
Okunmamış 08 Kasım 2018, 19:52
Skynlexx Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 24 / Erkek
Konum: Isparta
Ad, Soyad: Ba... Şa...
Mesajlar: 40
Beğeniler: 8 / 20
Ticaret: 0, 0%
hocam örnekleme olarak https://nobet.org/malatya/nobetci-eczaneler.html kullandım. test edip bakabilirsiniz. Gerisi sizde


PHP- Kodu:

<style>
.cssTable{
    display: table-row-group;
    display: table;
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    width: 100%;
}

.cssTableRadiusLeftTop{
    border-top-left-radius: 8px;
}

.cssTableRadiusRightTop{
    border-top-right-radius: 8px;
}

.cssTableRadiusLeftBottom{
    border-bottom-left-radius: 8px;
}

.cssTableRadiusRightBottom{
    border-bottom-right-radius: 8px;
}

.cssTableRow {
    display: table-row;
}

.cssTableRow > span:first-child {
    border-left: 1px solid #333;
    white-space: nowrap;
}

.cssTableRow > span:nth-child(2), .cssTableRow > span:nth-child(3) {
    /*white-space: nowrap;*/ /*telefon*/
}

.cssTableRow > span {
    vertical-align: top;
    list-style:none;
    display: table-cell;
    border: 1px solid #333;
    border-left: 0;
    border-top: 0;
    padding: 8px 6px;
}

.cssTableHeader {
    display: table-header-group;
    /* Permalink - use to edit and share this gradient: http://colorzilla.com/gradient-editor/#a0090f+0,e80d11+100 */
    background: #a0090f; /* Old browsers */
    background: -moz-linear-gradient(top,  #a0090f 0%, #e80d11 100%); /* FF3.6-15 */
    background: -webkit-linear-gradient(top,  #a0090f 0%,#e80d11 100%); /* Chrome10-25,Safari5.1-6 */
    background: linear-gradient(to bottom,  #a0090f 0%,#e80d11 100%); /* W3C, IE10+, FF16+, Chrome26+, Opera12+, Safari7+ */
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#a0090f', endColorstr='#e80d11',GradientType=0 ); /* IE6-9 */

}

.cssTableHeader span {
    border-top: 1px solid #333;
    font-weight: bold;
    padding: 10px;
    color: #FFF;
}
</style>
<?php

    $context 
stream_context_create(
    array(
        
"http" => array(
            
"header" => "User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/50.0.2661.102 Safari/537.36"
        
)
    )
);

$url 'https://nobet.org/malatya/nobetci-eczaneler.html';
$content file_get_contents($urlfalse$context);

$kes1 explode'<p class="clsNobetciEczaneTarihBilgisi">' $content );
$kes2 explode('</div><div id="divTwitter">' $kes1[1] );

echo 
$kes2[0];

?>
İnsan insana insan olduğu kadar insan olmalı..
  #6  
Okunmamış 08 Kasım 2018, 22:13
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 19 Ekim 2016
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Meslek: Webmaster
Konum: Malatya
Ad, Soyad: Bi... Ba...
Mesajlar: 305
Beğeniler: 35 / 137
Ticaret: 0, 0%
@Skynlexx Hocam Harikasınız Tüm Hocalarıma Teşekkür Ediyorum.
  #7  
Okunmamış 08 Kasım 2018, 22:51
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 19 Ekim 2016
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Meslek: Webmaster
Konum: Malatya
Ad, Soyad: Bi... Ba...
Mesajlar: 305
Beğeniler: 35 / 137
Ticaret: 0, 0%
basich Hocam Allah razı Olsun kod yazmışsınız fakat sitede görükmüyor neden
  #8  
Okunmamış 08 Kasım 2018, 23:53
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Ağustos 2018
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Meslek: Maliyeci
Konum: Uşak
Ad, Soyad: La... Ha...
Mesajlar: 154
Beğeniler: 42 / 3
Ticaret: 2, 100%
Hocam bende localde sıkıntısız çalışıyor. Kodları yanlış yazmış olarak kopyalamış olabilirmisiniz?
  #9  
Okunmamış 09 Kasım 2018, 01:52
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 19 Ekim 2016
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Meslek: Webmaster
Konum: Malatya
Ad, Soyad: Bi... Ba...
Mesajlar: 305
Beğeniler: 35 / 137
Ticaret: 0, 0%
basich Hocam Kodları Bir yere kayıt ederek yollarmısınız konu üzerinden gülme işareti felan çıkıyor ondan kaynaklı heralde
  #10  
Okunmamış 09 Kasım 2018, 02:02
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Ağustos 2018
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Meslek: Maliyeci
Konum: Uşak
Ad, Soyad: La... Ha...
Mesajlar: 154
Beğeniler: 42 / 3
Ticaret: 2, 100%
https://codepen.io/la-n-hsnov/pen/ZmWjbN
Buyurun hocaam.
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 10:10.