-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Onesignal üzerinden bildirim göndermeniz o id ile bağlı olan herkesin onesignal push bildirim gönderimine izin vermesi gerekiyor eğer bütçeniz varsa o idlere yönelik telefonları Veritabanina girip firmalardan uygun paketleri alıp Api yolu ile SMS atmak işinizi görecektir onun harici siteye giriş yapmadan yads bildirimlere izin vermeden bildirim göndermeniz biraz zor görünüyor
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bir türlü anlamlandıramıyorum. Ben ha elle bu arkadaşa gel sitemde indirim var diye mail atmışım izin alarak, ha otomasyonla bunun kime ne zararı var. İzin almışım, madem bu bir problem sendpulse dediğimiz veya diğer mail sistemleri neye dayanarak toplu mail atıyor.
Edit: Bu tamamen hosting firmaların yoğunluk yaşanmaması adına aldıkları bir önlemmiş. Yani izin alarak toplu mail göndermemizi engellediklerinden değil. Mail servisleri bu ihtiyacı daha iyi karşıladığı için tercih edilmesi daha doğru olur. Hosting firmaları mail servislerinde sadece günlük konuşmalara izin vermekteler öğrendiğime göre.
1 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
aynen öyle hocam sendpulse ile yapabilirsem bilgi veririm teşekkür ederim..:) @ulas2016
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Freelancer PHP Developer
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Toplu mail göndermek için mail hosting almanız gerekebilir hocam. Onesignal'de bireysel mesaj göndermeniz mümkün değil gibi görünüyor. Ben olsam SMS servisi alıp sms ile bilgilendirme yapardım.
İçinde bulunduğum projeler;
enesbey.com => Blog adresim
phplisans.com => Php script güvenliği
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
toplu mail olayini sendpulse kuklanarak cözdüm ayda 12000 mail gonderme hakkim var:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mesleğim yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer ki sorunuzu çözülmedi ise bana PM atarsanız size yardımcı olabilirim bildirim sistemi yapabiliriz toplu mail gönderme halledebiliriz hiç sorun değil
https://hakankorkmaz.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad