Merhaba,

WEB tabanlı, sektörel bir ERP projesini, hayata geçirmek üzere yola çıktık. Kobi ölçeğindeki binlerce sektör şirketinin ihtiyacı olan bu yazılım, üye şirketlerce yıllık üyelik bedeli ödenerek kullanılacaktır. (www.parasut.com benzer bir modelle çalışmaktadır ve user sayısı 20.000’i aşmış durumda) Yazılımın hitap ettiği sektörde 10 yılı aşkın bir deneyimim var. Amatör bir asp kodcusuyum (bunun yazılım ekibiyle kuracağımız iletişimde fayda sağlayacağını düşünüyorum).. Yeterli sayıda sektör şirketi ile irtibatım mevcut, bu sayede sektörde tüm ihtiyaçları ergonomik ve fonksiyonel olarak çözecek bir ürüne ulaşılacaktır ki bizzat kendimde ürünün ihtiyaç sahibi, hedef kullanıcısı durumundayım. Bu nedenle çözüm son derece güçlü olacaktır. Buna ek olarak sektörel networküm sayesinde yıllık hedef üye sayılarına kolaylıkla erişeceğimize eminim.

Projenin kodlanması sürecinde ekibimize “ortak” olarak katılacak kişi ve ekiplerle tanışmak istiyorum. Sisteme ortak olarak iştirak edilmesi ilk tercihimim.. Çünkü üye sayısı arttıkça gerek server teknolojisi gerekse yazılım tarafının sürekli güncel tutulması gereklidir. Burada devamlılığın kopmaması, projeye başlayan kişi/ekibin devamında da işin içinde olması zorunludur. Projenin yıllık üye edinme projeksiyonları, temkinli bir tavırla tahminlenmesine rağmen oldukça iyi mali sonuçlara işaret ediyor. Proje tüm paydaşların ileriki yaşamlarına etki edecek ekonomik sonuçları doğuracak, ayakları yere basan güçlü bir projedir. Bu nedenle proje ekibinin, proje hayata geçtikten sonra başka bir işle ilgilenmesine gerek kalmayacaktır..
Proje genel çerçevesine ilişkin döküman, gelir modelimiz ve finansal beklentilere ilişkin projeksiyon çalışmamızı, kendileri hakkında gerekli bilgileri (cv-portfolyo) PM üzerinden paylaşacak istekli kişi ve gruplarla paylaşacağız.
İyi çalışmalar,