lostyazilim

[YARDIM] Maç detaylarını görüntülemede enteresan hata

4 Mesajlar 752 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
http://lidyabet6.com/sport/ adresinde, maç oranlarının sağında bir istatistik butonu var.

Bu butona tıkladığımda 403 hatası veriyor ama linki kopyalayıp yeni bir sayfada açarsam, detaylar açılıyor. Bu nasıl bir sorun böyle, ben anlayamadım.

wmaraci
reklam

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
açılan sayfayı yenilerseniz yüklüyor sanırım get ile alınan değerler http://stats.betradar.com/s4/?clientid=790&matchid=8761414le ilgili sıkıntı var javascript ile sayfa yönlendirilip değerleri alıyor

JavaScript might have been turned off. Please check your browser settings in order to access and use this site.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Yalnızca yeni sayfada değil, iframe içinde kullanmaya çalışırsanız da muhtemelen hata verecektir. Çünkü böyle bir şikayet buldum. Ancak yanıtlanmamış. Bende Varnish hatası veriyor.

Sunucunuzun hata günlüklerini (log) kontrol edin. Sorun orada yazdığı gibi olacaktır. Hatta muhtemelen önbellek dosyalarını temizlemek kısa süreliğine çözüm üretecektir. Fakat okuduğum bilgilere göre, sorun önbellek dosyalarının tekrar oluşturulması ile birlikte yeniden beliriyormuş. Maalesef çözüm bulamadım. Burada benzer bir soru sorulmuş ve altına çözümler yazmışlar fakat konuyu açan geri dönüş yapmamış. Muhtemelen nginx yapılandırmanız ile ilgili.

Kolay gelsin.

Durgun sular derin akar.

atcsoft atcsoft WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 17 / 19
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam sorun önbellek oluşmasıysa bence cronjob ile 10 dk da bir önbellekleri sildirin. Sorun çözülür dediğiniz gibiyse :D

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al