-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
deleveloper
-
-
Ad Soyad
E** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba arkadaşlar bır sıstem yazılımı yanı fonksıyon gıbı php kodlarına hakımsınız ama yazdıgınız kodlarda acık meydana gelırse sunucuya kadar erişim sağlayabilinirmi ve bu açık sistemi nasıl bulabilirim yazdıgım kodlarda kod yazmayıbılıyoruz ama acıgın nereden kaynaklı oldugunu bulamıyorum :) yardımcı olabılırmısınız facebookdan bırısı sıstemınde acık var sunucuya bıle erısım saglarım dıye bır yazı yazdı ama ne hıkmetse engellemıs benı sıstemımde de suan herhangı bır sorun yok gercı sızce yazılan kodlardan acık meydana gelınce sunucuya kadar erısım saglanırmı saglanırsa ben bu acıgımı nasıl kapabılırım arkadaslar sımdıden herkese tesekkur ederım
UmutWare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci & Yazılım
-
-
Ad Soyad
U** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bak kardeşim demek ki tam olarak hakim degilsin ordan burdan kod ile yazıyorsn o yüzden yazarken açıklsrı göz önünde bulundurup işlem yaparsan daha kolay olur sonrada bi kontrpl edersin olur biter ücretli olarak açıklara yardımcı olabilirim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
deleveloper
-
-
Ad Soyad
E** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tam olarak guclu bir sistem yazamıyorum ama ufaktefek seyler yazıyorum php de yanı bu kodlar yazılınca acık olursa sunucuya kadar erısım saglanırmı kı :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sunucuna erişim sağlicak adamın nasıl erişim sağlayabilecegini önce öğren sonra açığı nasıl kapatacağını bulabilirsin.
öncelikli olarak post, get parametrelerinin kontrolü sağlanmalı ve php hatası olmamalı sunucuda
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
deleveloper
-
-
Ad Soyad
E** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şuana kadar bir kişi yazdı facebookdan oda engellemiş beni yanlız olayın garıplıgıde suan sunucumda herhangı bır dosya yok daha onceden atmıstım sunucu ıcıne sonra sıldım terar duzenlemek amaclı localhost ta denıyorum bunuda yazınca dedım en son yazzdıgım kodlardanmı sıkıntı meydana geldı dıye acık var dıyen adam suan engellemıs benı facebookda daha soramadım bıle nerde acık meydana gelıyor
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Bilen birisine kontrol ettirmelisin. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
php uygulama apache yada nginx gibi bir server üzerinde koşuyordur diyelim..
apache/nginx sunucu üzerinde bir servis ve bu servisin bir kullanıcısı mevcuttur.
servis kullanıcısının yetkisinin seviyesi sunucudaki erişilebilecek noktayı belirler..
basitçe bir ön görü..
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)