-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı , Web Master
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Yemeksepeti tarzı bi site yapmayı öğrenmek için bilinmesi gerekenler neledir? aöf web tasarımı ve kodlama okuyorum. anlatım yapan bi youtube kanalı falan önerisi yada hangi diller bilinmeli bilen varmı? şimdiden teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba yemek Sepeti tarzı bi site yapmak için öncelikle tasarım konusu biraz araştırman gerek web tasarım okuduğun için pek sorun olmayacağını düşünüyorum. Bunun için bildiğin gibi html, js ve css kullanmalısın tasarımının responsive olmasına dikkat etmeni öneriyorum (bootstrap olabilir) kodlama kısmına gelirsek çok fazla alternatifin var ama bana kalırsa php daha basitime geliyor bu yüzden sana önerim php.
Phpnin ülkemizde cok fazla kullanıcısı olduğundan çok fazla doküman var yapamadığın yerde çok işine yarayacaktır. Hali hazırda bu verileri tutacağın bit veritabanında olması gerek php kullanacaksan mysql veritabanını kullanmanı öneririm.
Bunun yanında sana önerim hevesini kırabilir fakat ticaret için yapacaksan yapma çünkü yemeksitesi artik globalleşmiş bir marka bunun karşısında durman çok zor olur ama kendini geliştirmek için yapacaksan sana çok sey katacağına inanıyorum
Başka arkadaşların yorumlarını da dikkate al her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır :)
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yemek sepetine rakip bir site yapman sana direk olarak kazanç sağlamaz, bizim insanımız gereksiz yere 2. bir siteye KK bilgisini ve adresini girmez, bir şeyi farklı yada daha iyi yapman lazım, ve tam bu noktada sermaye gerekiyor, promosyonlar reklamlar vs.
Ancak böyle komplike bir script yazmış olmak sana çok şey katacaktır, kaybın olmaz, en fazla 500 lol maçı atmamış olursun
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hazır script alarak editleyerek kullan ancak insanların seni kullanması için baya kampanya yapman lazim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
ADS
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben "boşa uğraşma" algısını sevmiyorum. Yeni bir girişime "neden ki, maaşını al temizce yoluna bak" yada "işe yaramaz" gibi bakışlar hoş değil. Hiç yoktan kendini geliştiriyor. İnsanların fikirlerini bu tarz çıkışlarla kısıtlamamak gerek
saygılar
2 kişi bu mesajı beğendi.