Giriş Yap / Kayıt Ol
ytmatikvip

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

1Beğeni
  • 1 Yazan Abdullahx

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

Yönlendirme kodu

  #1  
Okunmamış 04 Mart 2020, 18:05
Casus Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 02 Eylül 2015
Cinsiyet: Erkek
Meslek: search
Konum: Gaziantep
Ad, Soyad: Me... Ko...
Mesajlar: 888
Beğeniler: 233 / 51
Ticaret: 4, 100%
merhabalar bu siteyi kullanarak bir yönlendirme koduna ihtiyacım var nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim degerli hocalarım

http://www.geoplugin.net/json.gp?ip=

burada mesela TR den girenleri youtube.com'a diğer ülkeden girenleri ise google.com'a yönlendirmek istiyorum

bu arada bu sitede sorgu sınırı vs yok degilmi ücretsiz sanırım
kochost smmfull
  #2  
Okunmamış 04 Mart 2020, 18:28
Avatar Seçilmemiş
MW Aracı
 
Üyelik Tarihi: 03 Nisan 2019
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: .
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ab... Ka...
Mesajlar: 788
Beğeniler: 334 / 242
Ticaret: 1, 100%
Bu kodu deneyin bir;
PHP- Kodu:
$data =  file_get_contents("http://www.geoplugin.net/json.gp?ip=".getenv("REMOTE_ADDR"));

$ayikla json_decode($data,true);

if(
$ayikla['geoplugin_countryCode']=="TR") {
    
header("Location:https://youtube.com");
} else {
    
header("Location:https://google.com");

Casus bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 04 Mart 2020, 18:36
Casus Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 02 Eylül 2015
Cinsiyet: Erkek
Meslek: search
Konum: Gaziantep
Ad, Soyad: Me... Ko...
Mesajlar: 888
Beğeniler: 233 / 51
Ticaret: 4, 100%
Abdullahx çok teşekür ederim hocam çalıştı

eğer o siteyi değilde tarayıcı dilini baz alsam nasıl yapabilirdik hocam şöyle birşey buldum ama buna tr yi ingilizceyi fransızcayı nasıl tanımlarız fikrim yok pek anlamadim

Kod:
<?php
$lang = substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'], 0, 2);
if($lang){
    if(file_exists($lang.'.php')){ // Eğer giren kişinin diline uygun sayfa varsa
header('refresh:0 url='.$lang.'.php');
    }else{ // Eğer giren kişinin dili bende yoksa varsayılan olarak şu sayfaya yönlendir
header('refresh:0 url=default.php');
}
}
?>
  #4  
Okunmamış 04 Mart 2020, 18:47
Avatar Seçilmemiş
MW Aracı
 
Üyelik Tarihi: 03 Nisan 2019
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: .
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ab... Ka...
Mesajlar: 788
Beğeniler: 334 / 242
Ticaret: 1, 100%
Tarayıcın varsayılan dilini bulunca çıktı şuna benzer bir şey oluyor;
Kod:
tr-TR,tr;q=0.9,en-US;q=0.8,en;q=0.7,la;q=0.6
Üstteki kodda da bu yazının ilk iki satırında yazan ülke kodunu alıp eğer o ülke adında yani tr.php adında bir dosya varsa oraya yönlendiriyor, eğer yoksa varsayılan bir sayfaya yönlendiriyor. Sizin bu tür sayfalarınız varsa yönlendirme yapılır da yoksa ülkelere göre ne şekilde bir yönlendirme yapmak istediğinizi anlamak gerekir.
Cevap Yaz Favorilerime Ekle

reklam


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 12:35.