-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar php yazılım ile oluşturulan script kaynak kodlu sitemi nasil yedeklerim .pek bilgim yok .eklentiler gerekecek hem bu konu hakkında bir arkadaş arıyorum hemde önce aslını kendimde tutup kopyasını ilgileneck arkadaşa vereceğim. Inşallah doğru ifade etmisimdir derdimi .bilgisi olan varsa yardim rica ediyorum çünkü hiç bir yerde bulamadım.yedeklemek için önce ne yapmam gerekiyor. Bilgisayarıma bir program yardımı ile mi indireceğim sonra onun içine nasil konacak gibi .ben yazılımcı değilim. Is için kurdurdum ama eksikler var .öyle kaldı
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kullandığın hizmetin cpanel kısmında olması gerekli ama başta destek bildirimine yaz istersen daha önce yapmadıysan sınırlama var mı diye?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Durum söyle arkadaşlar, dediklerinizden bi şey anlamadım.ben bu siteyi iş için kurdurdum o kadar eksik ve hata var ki .açık kodlu olduğu için şifrelerini verdi .isim yarim kaldı ben yazılımcı değil kullaniciyim. Bi başka biri yedekle dedi orijinal sende kalsın yedeğini işi anlayan birine ver .eklentilerini yapsın dedi.ben bu şifreleri nereye girecem onu bile bilmuyorum