Hocam merhaba, Pinterest hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Birkaç sorum olacak.
Başlangıç için tavsiye edebileceğiniz bir kaynak (Türkçe/İngilizce fark etmez) var mı?
Pinterest'te özgün paylaşımlar yapın diyor herkes ama özgünden kasıt tam olarak ne? Yani şimdi ben söz paylaşımı yaparken onu tasarlıyorum ama mesela normal fotoğraf paylaşırken ne yapmak gerekiyor?
Pinterestte her konu için bir hesap mı açmak gerekiyor? Yoksa tek hesap birden fazla alanda kullanılabilir mi?
Sorularım saçma olabilir, kusura bakmayın. Dediğim gibi çok az bilgim var.
Başlangıç için tavsiye edebileceğiniz bir kaynak (Türkçe/İngilizce fark etmez) var mı?
Pinterest'te özgün paylaşımlar yapın diyor herkes ama özgünden kasıt tam olarak ne? Yani şimdi ben söz paylaşımı yaparken onu tasarlıyorum ama mesela normal fotoğraf paylaşırken ne yapmak gerekiyor?
Pinterestte her konu için bir hesap mı açmak gerekiyor? Yoksa tek hesap birden fazla alanda kullanılabilir mi?
Sorularım saçma olabilir, kusura bakmayın. Dediğim gibi çok az bilgim var.
Merhaba kaynak yok açıkcası ben kendim deneme yanılma ile ögrendim ha ille bir yerden araştırma yapmak istiyorsanız yabancı kaynaklara göz atın bunları da google da kelime türeterek bulabilirsiniz
Hocam özgünden kastım aslında içerigi kendinizin üretmesinden ziyade herhangi hazır bir içeriği de yaratıcı ve güzel bir biçimde sunmak. Yaratıcılıgın kelime anlamı sadece olmayan bir şeyi üretmek değil aynı zamanda farklı konseptleri yeni bir şekilde birleştirip sunmaktır. Bu tamamen size kalmış sıfırdan kendiniz üretecebilecekseniz böyle bir kapasiteniz varsa siz sıfırdan üretin böylesi çok daha kaliteli fakat böyle bir imkan yoksa hazırda varolan şeyleri güzel kaliteli bir şekilde sunabilirsiniz misal bir dövme siteniz var pinterest için dövmeci olacak haliniz yok dövme sanatçılarından içerikleri hazır alarak emeklerine saygılı bir şekilde tek tek telif vererek güzel makalelerle sanatçıları anlatarak vs.. kitleye sunabilirsiniz.
Niche(belirli bir alana özel) bir hesap açın o alanla bağlantılı olan her şeyi pano olarak hesaba ilave edin misal dövme hesabı ana hesap kol dövmesi pano, bacak dövmesi pano, kelebek dövmesi pano vs...
ek olarak sunu da bu soru vasıtasıyla belirteyim ben kimsenin özel danışmanı değilim pmden soru sormayın amacım herkesin faydalanması konuya yazmayacaksanız soru sormayın.