cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam pin to pinden özgüne çeviriyorum her akşam oturup o pinleri olabildiğince rich pine çeviriyorum. Takipçi 1.2K hesap ise 2 aylık.
Bir sorumda kendi hesabımda bir pano oluşturup başkalarının pinlerini (konumla alakalı) bu panoma pinlersem faydası olur mu?
tavsiyeleriniz ne yönde hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sektörler mi ölü anlamadım gitti. Bir pin 3-4 görüntüleme alır mı ya. 1 haftada 200-300 özgün pin olmasına rağmen biri niş biri genel kategoride çoğu pin bu durumda. Arada bazısı 1-2k oluyor nasıl oluyorsa. Kullandığım açıklama cümlelerinde mi eksiklik var anlamadım. Hadi etiketler gene en çok pin atılan etiketler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel iş. umarım spama düşmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / K
-
Meslek
Emekli - Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Epeyce okudum ve tekrar bakacağım. Bilgiler için teşekkürler, öncelikle. Sonra da şunu sormak istiyorum. Benim takipçi sayısı üç bine yakın, aylık gösterim sayısı da yarım milyon civarında bir hesabım var. Eski bir hesap, takipçi sayısı daha fazla olabilirdi, ben üstünde durmadım, artık biraz duruyorum. Soru şu - cevabı verilmiş ve gözümden kaçmışsa kusura bakmayın: Bir fotoğrafın başlığını İngilizce olarak yazsam ve onunla Türkçe içeriğime link versem - foto ve yazı ilişkili tabii - bunun bir zararı olur mu?
Ne giderim peşlerinden / Ne ardımda devam olsun / Ne uyarım, ne hükmeder / Kalanlara selam olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / K
-
Meslek
Emekli - Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Backlinkcigeldi neyse ki sadece 2 - 3 kere yaptım. Onları da düzenlerim. Çok teşekkür ederim.
Ne giderim peşlerinden / Ne ardımda devam olsun / Ne uyarım, ne hükmeder / Kalanlara selam olsun.